Nepříhlášený uživatel

10. Sheron rally report

ilustrativní fotografie
29.května 2019

10. Sheron rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

10. Sheron rally - fotogalerie od Tomáš Mikl



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

1. Kutal Vít - Ráno bylo hodně slibné, pěkné počasí, které naštěstí tento rok vydrželo až do konce. To napomohlo k moc pěknému závodu. Ani nevím čím to bylo, ale první rzty se mi hodně povedly a podařilo se získat i nějaký náskok. Po 3. Rz to bylo asi 16 vtěrin. Victor s Martinem se ale nevzdávali a od čtvrté Rzty dost zrychlili a nebo já zpomaloval kvůli nedostatěcnému spánku :) Každopádně se mi to podařilo udržet a k tomu ještě vyhrát poslední okruhovou Rz, u které byla jako vždy pěkná atmosféra. Tato zkouška je pokaždé pěkné zpestření a určitě stojí za to. Děkuji všem, kdo se podíleli na pořadání, všechno bylo dobře zorganizované. Na sheron se vždycky těším a letošní ročník nezklamal. 

5. Šintál David - Na tento závod jsem se velice těšil, po krátké přestávce od závodů. Před závodem jsem dal do kupy auto, a mohlo se jet. Vůbec jsem netušil, jak se budu v takové konkurenci držet. Začátek závodu mě hodně překvapil, když jsem se držel kolem bedny, ale tady mi trochu pomohly problémy soupeřů. V průběhu závodu padlo pár dobrých časů. Samozřejmě jsem si nemohl odpustit nějakou blbost v podobě trefené časomíry v poslední RZ. :D  Nakonec z toho bylo 5.místo se kterým jsem spokojený. Velké DÍKY patří rodině Jandoušů a pořadatelům za parádní závod a výborný bufet. Už se těším na další závod, kde se pokusím konečně zabojovat o bednu.

12. Mikl Tomáš - Ikdyž jsem neskončil na bodech, tak jsem s závodem spokojený. Bavil jsem se, závod si užíval, auto funguje a vše je jen v mých nohou a rukou, chce to běhat rychleji a časy budou hned lepší. Polovinu závodu jsem byl nejlepší z týmu, což mě mrzí, že se kolegům tolik nevedlo, ale zase jsem měl radost, že nejsem v týmu poslední :-)


13. Holínek Michal - V první řadě pochválím pořadatelku, která se práce zhostila velmi dobře a myslím, že na premiéru dobré. Určitě v tom nebyla sama, takže chválím i ostatní, samozřejmě chválím i bufet, i když bych tam doladil třeba to kafe :) ta voda úplně nevřela :D. No a teď k samotnému závodu. Nejsem příznivcem jezdit celý den shrbený jako 100cm trpaslík a tak už opravdu mám problém s větvemi některých stromů. Výsledky jsou asi jak se dalo čekat, Aleš nám dojel ukázat jak se to dá jezdit a jde vidět, že rezervy pořád sou, nicméně regulerně uznávám, že jsem na to neměl. Ale celkově dobrý závod a s druhým místem jsem velmi spokojen.

14. Pikner Tomáš - Jako každý rok tak i letos velká pochvala celému Jandoušovic klanu za uspořádání krásného závodu. Tratě, které připravují na zahradě jsou parádní a vždy se sem těším. Co se týká mého výkonu v historicích, tak ten byl, jak na houpačce, jednou dobrý a podruhé katastrofa, ale hlavně jsem absolutně nestíhal Aleše, který nám ukázal, jak se to má jezdit.

19. Kalík Roman - Ze závody jsem spokojen tak na půl. Vcelku jsem zajížděl pěkné časy, ale v páté RZ jsem udělal chybu a sjel na stranu z mostu místo přes most. A tím jsem jel část trati do protisměru a to jsem zjistil až jsem jel proti Tomášovi  že jedu špatně. A ztráta 30 vteřin už se mě nepodařila stáhnout a tak jsem skončil na 5 místě.  Doma po  kontrole vozidla bylo ještě zjištěno, že podivné zvuky co auto vydává je zadřené ložisko v motoru. Tak nás čeká oprava vozu.

22. Jandouš Josef - Musím začít kritikou na pořadatelku. Jak je možné, že došlo před poslední RZ pivo.... :’D

Konečně jsem dojel domácí závod. Na úvod jsem se rozjel dobře, do dvacátého místa celkově s atakováním první patnáctky to s předokolkou šlo, pak jsem ale prokaučoval gumy na usychající trati a nabranou ztrátu už nedohnal. Druhé místo je špatné. Chtěl jsem vyhrát. Ale můžu za to sám a velmi rychle jedoucí Pepa Vacek. Ještě jednou mu gratuluji k mému skalpu.

Po skončení závodu jsem se ale naštval. Všichni jsou schopni přijet na čas. Do registrace. Kromě jednoho. Někteří ho omlouvají, ale to že neuklízí, ani své věci, jen rozumuje a pak se na něj každý rok čeká. Ale hlavně i přes výslovný zákaz jezdí autem po CIZÍ zahradě. Navíc před majitelem... Bude mě to stát pár piv vyžehlit poježděnou zahradu.

A protože byly s tímto člověkem problémy i na minulém SHERONu, kde se celkem zbytečně pokoušel ukrást pivní krýgl... Pokud bude někdy XI.ročník SHERON rally v Nedachlebicích, bude jen bez Petra Bábka. Omlouvám se, ale tento člověk mi už na mou zahradu nesmí.



25. Ticháček Aleš - Sheron jsem jel po druhé a mohu říci, že ačkoliv nejraději mám šotolinu v lese, tak zde jsem se hodně těšil. Loňský ročník, i přes svou zkrácenou verzi, zanechal velmi příjemné vzpomínky. Navíc startovka slibovala slušnou konkurenci v kategorii. Bohužel mi utekl trošku začátek, kdy mi první dvě erzety výsledkově vůbec nevyšly. Po těchto dvou prováhaných RZ se podařilo chytit rytmus a člověk si zazávodil. Obou Pepům gratuluji. Závěrem hlavně velké díky pořadatelům, za perfektně zvládnutý závod, super občerstvení a v neposlední řadě za ceny. Gratuluji Sheronu k první desítce a těším se na úvod do další.
Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o