Nepříhlášený uživatel

12. Michelin rally report

ilustrativní fotografie
15.srpna 2016

12. Michelin rally report

12. Michelin rally - video od Roman Seifert

12. Michelin rally - video od Bartek Blachowski

12. Michelin rally - video od Igor Stasz

12. Michelin rally - fotogalerie od Josef Vacek



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

2. Pavlát Petr - Ráno jsem se zděsil, když jsem viděl to bláto do kopce do cíle v každé RZ, ale postupně to vyschlo, takže jedinou krizi jsem měl v místě, kde Tomáš Mikl utopil svůj ovladač. Po RZ1 jsem vyměnil přední diferenciál za kuličkový a dolil po dvou letech olej do tlumičů a od té chvíle to jelo skvěle. Druhé místo za hvězdným Víťou je SUPER a je to nad moje očekávání.

4. Martin Mudřík -Moje oblíbená soutěž.Letos poprvé jsem na Michelin nepřijel bojovat o první místo.Výkonostně na to nemám tak jsem si jen přijel zajezdit na mé oblíbené tratě a závod si užívat od prvního metru.Letošní jednodení skladba vyhovovala.Bylo to takové lehké a zábavné poježdění.Hvozdeňáci v čele s Lukášem závod připravili na jedničku.Rozjížděl jsem se pomalu ,ale jistě a neustále zrychloval.Třešnička na dortu byla poslední RZ kdy jsem předjel svého největšího soupeře Panizziho.Ještě ho potrápím v souboji o bednu celkově.Uvidíme jak je silný.Zkušeností má na rozdávání.Mohl by to ustát.

7. Zámečník Lukáš - Jedním slovem - divné! I když jsme po dvou RZ byli dokonce na prvním místě, ale poté jsme velmi rychle padali dolů a dolů. Sedmé místo je zklamání. Závod jsme si vůbec neužili, jako bychom nebyli duchem přítomni. Těžko říct, čím to bylo (prohýřené noci, staří?).

Každopádně patří velký dík všem co se podíleli na organizaci, jakkoliv pomohli a tím tak zajistili bezproblémový chod soutěže.

11. Pikner Tomáš - Parádní počasí, teda až na ten konec. Krásné tratě, které mě moc bavily a super výsledek. Děkuji Lukášovi a celému jeho pořadatelskému týmu za moc povedenou rally.

12. Kalík Roman - Pořadatelům velká pochvala za pěkně nachystané tratě. Závod se mi povedl a jen velká škoda těch tří chyb v poslední RZ, které mě stály první místo v kategorii. Ale za druhé místo jsem moc spokojený a Tomovi Piknerovi gratuluji k prvnímu místu.  Děkuji klukům z kategorie za pěkný souboj o bednu až do poslední RZ.

16. Dalajka Stanislav - Hezká soutěž na Hvozdné, která trochu utrpěla ztrátou zázemí na Vinárce, nicméně pořadatel udělal všechno pro to abysme to skoro nepoznali a uspořádal skvělý šotolinový závod. Tratě se mi dost líbily a převážně mi seděly, ikdyž poslední RZ mohla být spojením všech 3 RZ s brutálním nájezdem, aby to pořádně promíchalo pořadí, ale to je jen detail. K mému počínání jel jsem po 2.měsících, takže jsem neměl žádné velké ambice a chtěl jsem "jen" dojet v TOP 20, cíl jsem od samého začátku plnil a jel jsem si to svoje, trochu mě mrzí že nepřišel ani jeden čas do desítky, ale soupeři byly prostě rychlejší a měli nejspíš i lépe připravené auta. Těším se na další Z-Studio, které bude určitě dobře připraveno, akorát by nemuselo být tak úmorné vedro jako minulý rok.

22. Jež Ladislav - Michelin rally opět nezklamala, parádní tratě, přátelská atmosféra. Moc dík pořadatelům.

30. Mikl Tomáš - Tenhle závod mám rád a na to nic nezmění i letošní ročník, začátek závodu se povedl, auto fungovalo, ale pak přišla osudná třetí rz. Odstartoval jsem a nečekal, že hodím hned po začátku rz takové záda a zrovna u té rokle plné nelahodně smrdící vody, auto se naštěstí zastavilo, ale vysílačku jsem v ruce neudržel. Jen jsem sledoval kde dopadne a jak padá do rokle plné  vody, a je tam, skok do rokle, "výskok" zpět na trať, vysílačka nefunguje, rozebírám baterky, snažím se oživit vysílačku, ale vodopád vody z vysílačky, kterou pokropím trať a díky tomu za mnou jedoucí Lukáš taky padá, za co se mu zpětně omlouvám.

Vysílačka nefunguje a tak po letech přišla rz s přídělem a je po závodě. Přichází nabídky na zapůjčení vysílačky a pokračování v závodě, za to díky. Využívám týmového zázemí Grifone a dostávám druhou vysílačku. Sžívání funguje a tak zkouším dílčí úspěchy v rz, osudnou rz kde jsem spadl radši prodávám. Výsledné 30 místo je moje druhé nejhorší za dobu v IRC, ikdyž dřív nebyla taková konkurence a počet startujících se zdvojnásobil. Lukáš připravil parádní tratě, závod měl spád, vše fungovalo, díky za závod, už teď se těším na další ročník a reparát . Závěrem dodávám, že po celodenním sušení, domácí rozborce (docela to smrdělo) vysílačka zase FUNGUJE :-)

32. Řezanina jakub - Musím pochválit pořadatele za skvěle připravené tratě i dobrou organizaci závody jsem si užil i když mě zklamala technika. Bohužel mi začala uprostřed RZ haprovat baterka a oprava mě stála přes minutu času.  To mě připravilo o boj o lepší umístění. Vše špatné bylo i k něčemu dobré. Zbytek RZ jsem věnoval testovaní pneumatik a nastavení.

47. Jež Ladislav jun. - Tato soutěž mě nadchla. Okomentoval bych to jedním slovem "výborné".

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o