Nepříhlášený uživatel

13. Michelin rally report

ilustrativní fotografie
2.října 2017

13. Michelin rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

13. Michelin rally - video od Roman Seifert



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

2. Zámečník Lukáš - Chtěl bych poděkovat ještě jednou kdo se jakkoliv podílel na přípravě a průběh závodu. Lokalita je pro naše závodění super, uvidíme jak to bude příští rok. Jinak závod z mojí strany hodnotím pozitivně i přesto, že jsem v sobotu večer nebyl moc přesvědčený o dobrém výsledku. Po první RZ jsem vycítil, že by to mohlo jít. Musím smeknout před Tomem Mudříkem, řadí se mezi TOP jezdce, naštěstí ještě ta psychika je vratká. :P A Vítek ten jel zase svoje. I přes né příliš vhodné obutí dokázal, že na něj prostě nemáme. Tak snad někdy příště.

3. Mudřík Tomáš - Závod byl krásný,hezké asfaltové tratě.Super bohaté a hodnotné ceny i výsledek byl výborný.Cením si hlavně tří vyhraných RZ.Díky tomu mám ještě šanci bojovat v posledním závodě o 3. místo v absolutním pořadí. Ale zpátky k závodu,auto fungoval velmi dobře.Jen na jedné RZ se uvolnilo závaží a blokovalo kolo.Vyrovnaný souboj jsme svedli s Lukášem, kterému chci ještě poděkovat za opravdu povedený závod.

5. Mudřík Martin - I když se letošní Michelin bohužel nemohl konat na tradičním místě.Tak se díky Lukášovi a Davidovi podařilo najít adekvátní náhradu.A i když jsou tradiční lesní RZ mojí srdeční záležitostí,podařilo se na nové lokalitě postavit parádní poježdění.Příjemné bylo, kolik se v sobotu sešlo lidí na chystání tratí.I díky tomu byly úseky dobře vyznačené,technicky náročné ,ale nijak zvlášť utažené.Kryté depo bylo příjemným bonusem.Auto fungovalo velmi dobře a musím uznat ,že na lepší umístění to nebylo i když jsem jel celý závod velmi rychle a přesně. Nepamatuji, že bych někdy vyhrál toli krásných cen.Hlavně Tom a Kuba byli úplně nadšení.Doufám,že se najde dost obětavých pořadatelů,aby se podařilo do budoucna zachovat obě lokality.A užívat si těsné souboje až do poslední RZ.

7. Mikl Tomáš - Letos se musel Michelin odjet v jiné lokalitě a na jiném povrchu, přesto je to moje oblíbená soutěž na které se mi daří a potvrdilo se to i letos. V cíli závodu mě mrzí chyba v první rztě, kde jsem nabral 10s za trefení cílové brány. Věděl jsem, že stáhnout 10s bude hodně těžké, nakonec mě to stálo jen jedno místo v cíli závodu. Když jsem nedělal chyby a upravil v průběhu závodu nastavení auta, tak se na posledních rztách dařilo a poslední rzta byla parádní, konečně jsem jel vyrovnaně se špičkou a mám z toho radost, závod jsem si užil a beru ho jako nejlepší v letošním roce. Lokalita na závody parádní, kryté depo, velké prostory pro trať. Díky Lukášovi za to že dokázal sehnat lokalitu a odjet Michelin rally, za mě super závod, užil jsem si to.

9. Holínek Michal - Jako první musím poděkovat za skvělé ceny, které jsem si prohlídl až další den. Bohužel jsem odjížděl né v úplně dobrém zdravotním stavu a poslední 2 RZ jsem dojel v horečce a za stálého vyprazdňování žaludku. Nicméně k samotnému závodu. Líbila se mi lokalita a doufám, že to zde nebylo naposled. Tratě byly super a já jsem si to až do 7. RZ opravdu užil, pak už mi nebylo dobře. Boje v naší kategorii byly super a hodně mě mrzí, že Kuba zase měl nějaký problém a netáhli jsme to ve vteřinách až do konce. Těším se na další závod, který už asi nebude v kategorii Historiků, ale ještě uvidím. Ještě jednou děkuji za skvělé závody a ceny.

13. Kalík Roman - Pořadateli poděkování za pěkné závody v parádní lokalitě. Michalovi gratulace k prvnímu místu v závodě a k titulu v kategorii. Závody se mě velmi líbily a užíval jsem si souboje o vteřinky do poslední RZ z Jakubem. Nakonec souboj dopadl lepší pro Kubu a tak v posledním závodě si zase za závodíme o poslední body a umístění v celkovém pořadí.

24. Mudřík Jakub - Bylo to moc pěkný závod.Mám tam hodně kamarádů.Hlavně se povedla první RZ, kde jsem zajel sedmnáctý čas.Celý den jsem jel na pneu dash.Auto fungovalo spolehlivě a přesně.Vyhrál jsem moc pěkné ceny.

27. Vymětalík Radek - Celkově pěkná lokalita, skvěle připraveny tratě, počasí taky vyšlo, ale bohužel svůj výkon takto ohodnotit nemůžu. Čekal jsem od sebe lepší výsledek, ale ten se nějak nedostavil. Ale jinak pořadatelé vytvořili nadstandardní podmínky, včetně krytého depa a stlačeného vzduchu. Možná by stálo za zamyšlení, zařadit tuto lokalitu do kalendáře Intercupu.

44. Cibulka Michal - Na závody jsem se velice těšil, trať byla hodně technická a pro mě dost náročná. Na shakedownu jsem mohl poprvé vyzkoušet co s autem jde nebo nejde dělat a docela jsem s tím bojoval. Po dobrých radách od kluků se auto dalo konečně ovládat a já mohl vyrazit na první RZ kde jsem zjistil, že to není až tak jednoduché jak to na první pohled vypadá, po pár dalších RZ jsem se už konečně dostal do nejakeho tempa, které následně vystřídali hloupé chyby. Ale nakonec jsem i přes pár problémů dokončil svůj první závod i když na předposledním místě, ale cíl nebýt poslední jsem splnil. Závodění mě hodně nadchlo a doufám, že v tom budu dále pokračovat.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o