Nepříhlášený uživatel

14. Michelin rally report

ilustrativní fotografie
18.září 2018

14. Michelin rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



14. Michelin rally - fotogalerie od Josef Vacek

14. Michelin rally - fotogalerie od Tomáš Mikl

14. Michelin rally - video od Roman Seifert

14. Michelin rally - fotogalerie od Michal Holínek



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

13. Mikl Tomáš - Konečně vše fungovalo jak má a já zajel letos nejlepší závod, sice z toho nejsou body do šampionátu, ale konečně jsem eliminoval časovou ztrátu a chybělo už jen málo. Poslední sekce závodu se povedla nejlíp a z dosažených časů mám radost. Díky Lukášovi za super závody, pěkné rychlé tratě, za mě super sobota.

14. Jandouš Marek - Zase to uteklo. Po celé sezóně snahy se dostat do top 10 ne a ne to vyjít. Nastavení auta na jedničku avšak čtení zatáček dopředu nebylo vždy lehké. Na můj styl byla trať až příliš rychlá uvítal bych některé pasáže více uzavřené a víc bych to namotal, ale na druhou stranu rychle to utíkalo a souboje byly hodně vyrovnané tedy díky za dobře připravené tratě. Stačilo udělat chybu dvě a hned bylo co dohánět. Snad se zadaří na dalším závodě více a třeba z toho vzejde i nějaký ten bodík.

17. Holínek Michal - Začnu asi od tratí, proti loňskému roku chválím za to, že se nejelo v té prašné hale.  Jinak je to pěkná lokalita a budu rád, když se to tu pojede zase, hlavně pro nás historiky je to pěkné sklouznutí. No a teď k závodu, mým cílem bylo dojet před Tomem a to je splněno a titul v této kategorii je obhájen. Takže naprostá spokojenost, ale musím uznat, že to byl krásný boj a moc mě to bavilo. Děkuji všem historikům za krásné boje po celý rok. Mě tato sezóna prostě vyšla a teď už je jen otázkou co s tou další. Možností je několik, ale jak se říká ...... v nejlepším, je čas přestat.

18. Pikner Tomáš - Chtěl jsem na Michelinu porazit Michala Holínka a udržet si ještě teoretickou šanci na titul v historicích. Michal jel, ale parádně. Titul si právem zaslouží a tímto bych mu chtěl k němu pogratulovat. Lukášovi, jako pořadateli patří velké poděkování za přípravu pěkného, bezproblémového závodu.

21. Kalík Roman - Pořadateli poděkování za pěkné tratě. Závody byly super a opět jsem bojoval až do cíle o vteřinky. Podařilo se mě na Radka Vymětalíka stáhnout 2 body. Tak doufáme že na dalším závodě zabereme a musíme urvat další body, abychom se v celkovém hodnocení dostali pře Radka. Jen ještě doufáme, že nám pneumatiky vydrží i poslední závod po tomto závode jsou pneumatiky sjeté. :) Michalovi gratuluji k získáni titulu v kategorii Historik.

24. Jandouš Josef jun. - Na začátek bych chtěl říct, že závod byl velice povedený i pěkně postavený jen škoda toho málo prostoru a velice krátkých RZ, kdy se závod s celkovým časem tak tak dostane okolo 15 minut celkového najetého času, stačily by rz okolo 5 minut najetého času, ale na daném prostoru to ani o nic moc víc nešlo. A delší by to bylo úplně něčem jiném. A tímto bych chtěl navázat že je docela smutné že má poslední dobou více lidí chuť závodit a nikdo pořádat. Kolik máme víkendů přes rok ? Kolik dobrých a pěkných závodů by mohlo být ? Sám jsem pořádal a spolupořádal 4 závody a to už bylo i na mě dost, ale určitě to stálo za to, tak se zkuste přemoct a taky nějaký pořádat díky.

27. Jandouš Josef - Protože jsem vlastní chybou ztratil možnost celkově zvítězit v kategorii F2 ( Nebo spíše skvělou rychlostí soupeřů, kteří donutili mé Ferrari jet přes výkon a umřít ), a při neúčasti dcery na Michelin rally ze studijních důvodů, rozhodl jsem vzít její speciál a svést se opět v hlavní kategorii o body.

Krásné, asfaltové a široké tratě Michelinu mi vyhovují. Bohužel ne už tak podvozku. Až před poslední RZ jsme s mechanikem zjistili, že ložisko u ozubených kol je mrtvé - taky jsem to mohl čekat, když jsem po každé RZ dobíjel 1200-1500 .... Půlku RZ jsem jel bez výkonu, druhou půlku s přehřátým motorem na 30%, díky automatickému šetření.

Po velké opravě se auto na poslední RZ rozjelo, ale bylo příliš rychlé pro mé ruce  zvyknout si v posledních dvou minutách na novou situaci se mi nepodařilo. Díky Lukášovi za skvělé závody. A jak jsem viděl i skvělé ceny, na které jsem se tentokrát mohl dívat jen z uctivé vzdálenosti zpoza mikrofonu. Jedinou vadou na kráse závodu bylo kouření v hale. Ale to se dalo řešit, vynesením servisu ven. Což jsme udělali.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o