Nepříhlášený uživatel

15. Jump rally report

ilustrativní fotografie
28.května 2018

15. Jump rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



15. Jump rally - fotogalerie od Michal Holínek

15. Jump rally - video od Petr Šíma



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

8. Šintál David - Závod jsem nezačal vůbec dobře, první RZ jsem měl špatně nastavené auto a ani jízda nebyla dobrá, a ztráta byla na světě. Postupně jsem ale začal zrychlovat, padlo i pár dobrých časů. V cílí z toho bylo osmé místo, se kterým jsem nakonec spokojený na to jak to vypadalo ráno. Konečně prolomili smůlu moji týmoví kolegové a podařilo se nám vyhrát v týmech. Závod byl výborně připravený, dlouhé ,,rychlostky´´ se střídáním povrchů, bylo to zajímavé. Už se těším na další závody, které jsou opět na šotolině, tak se zkusím poprat o vyšší příčky.

13. Jandouš Marek - Na "domácím" území jsem se bál snad všeho. Po předchozí Total rally, kde mi 2x upadlo zavěšení předního kola jsem po každé erzetě kontroloval šroubky. Bohužel ve 4. erzetě mi povolil jiný šroubek a zase půl erzety jsem táhl kolo zasebou. Naštěstí to moc neovlivnilo auto na zatáčení a tak jsem ztratil snad jen půl minuty. Ztráta 10. místa mě hodně mrzela, ale úkol byl jasný, dostat se do top 15 kvůli bodům do týmu. Nakonec se podařilo dokonce 13. místo, což je fantastické po půl minutové ztrátě. Ve výsledcích jdeme neustále nahoru tak snad tam ta bedna pro příště vyjde.

14. Holínek Michal - První závod mimo šotolinu na těchto gumách a bylo jen otázkou, kdo se s tím více popere. No byl jsem celkem překvapen, jak to nakonec jelo. Jsem rád, že dojel i Tom a nutil mě svou bojovností jet až do konce na plno. Zbytku jsme trochu ujely, ale boje o 3 místo, byli taky napínavé. Myslím, že sjednocení gum mělo svůj smysl. Gratuluji Radkovi za krásné 3. místo v této konkurenci a děkuji všem za krásné souboje. Jinak chválím tratě a to hlavně úsek na umělé trávě, ten se opravdu povedl a nesmím vynechat ani velkou pochvalu již tradičně skvělému občerstvení.

16. Pikner Tomáš - Myslím, že letošní Jump se povedl a nejpovedenější byl samozřejmě bufet s Janou a Libou. I když nejsem zrovna milovník technických tratí, kde se jede pravá, levá tak úseky na kluzišti a umělé trávě byly moc povedené. Jinak co se týká mého výkonu jsem za druhé místo v historicích rád, Michal byl prostě rychlejší a tímto mu gratuluji. Také musím pogratulovat Kubovi Mudříkovi, ke krásnému druhému místu ve dvoukolkách, myslím, že kluci z něho měli těžkou hlavu.

17. Dalajka Stanislav - Nemám co dodat super připravená soutěž za což děkuji pořadatelům. Líbilo se mi střídání povrchů na delších RZ i celkový průběh závodu. K mé jízdě a výsledku vzal jsem auto po 7.měsících, tak jak bylo a bez jakékoliv přípravy se jen nabily baterky a jelo se... Takže s výsledkem jsem spokojen byly tam dvě Rzty, které mě určitě stály lepší umístění, ale na body by to stejně nebylo, takže není co řešit. Hezky jsem si zajezdil a až mi zase nějaká soutěž padne do oka, tak se znovu objevím a snad začnu s časy, kterými jsem v Nedachlebicích skončil.

21. Vymětalík Radek - Na Jump jsem jel poprvé a tak jsem z nějakým lepším výsledkem moc nepočítal. Ale byl jsem překvapen, že to docela šlo. Tato rally nabídla změny povrchu a rytmu,obzvláště jízda na umělé trávě byla opravdu zážitek. Hlavní pořadatel Pepa a jeho parta se opravdu snažili, vynikající bufet,skvělé servisní zázemí,počasí taky vyšlo. Třetí misto ve třídě je pro mě parádní výsledek, nečekal jsem to.Jenom mi bylo nakonec Pepy upřímně líto, takový výsledek si nezasloužil. Ale vzal to sportovně. Příště rád přijedu.

23. Kalík Roman - Pořadateli poděkování za perfektní závody. Závody jsem si užil. Na klouzavých gumách to byla vcelku paráda a pěkné svezení. Opět nás pozlobila technika v jedné RZ a to nás stálo pódium. Michalovi gratulace k prvnímu místu a klukům za pěkný závod.

33. Jandouš Josef - Na úvod hodnocení bych chtěl poděkovat všem, kteří mi pomohli s organizací soutěže i bufetu. Nechtěl bych nikoho upřednostňovat, ale Marek a Pepíno stavbou dráhy na umělce udělali radost asi každému. Vlastík za časomírou mojí dceři a má žena Jana se švagrovou Libou nejen závodníkům, ale i místním. Poděkování zaslouží taky nezištná pomoc Romana Kalíka a Martina Mudříka se syny před startem a také těm, kteří pomohli i s úklidem. Proběhl velmi rychle.  JUMP v květnovém termínu. No nevěděl jsem jak to bude s účastí. Ale myslím, že se závod podařil.

Co se týká hodnocení mé účasti. Jel jsem od začátku Pirellky. Na betonu jsem byl vždy o malý kousek pomalejší než Patrik a svěží vítr Kuba. Na asfaltu a umělce mi asi nestačili. Díky součtu jsme ale jeli velmi, velmi vyrovnané časy. Ke konci se projevila únava (v Bílých Karpatech Karpat a bílá) hlavně materiálu a tak se mi úplně rozsypala poloosa v kole. Čehož jsem si všiml až na startu poslední RZ. Neodstartoval jsem a bylo zaděláno. Nebo spíš doděláno.  Následující závody budu muset zabrat.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o