Nepříhlášený uživatel

15. MICHELIN rally report

ilustrativní fotografie
18.září 2019

15. MICHELIN rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

15. MICHELIN rally - fotogalerie od Ondřej Záruba

15. MICHELIN rally - fotogalerie od Tomáš Mikl

Rozhovory s jezdci po skončení závodu

5. Zámečník Lukáš - Nechtěl bych komentovat svůj dosažený výsledek, protože ten šel opravdu tento víkend až na poslední kolej. Vždyť ještě v pátek dopoledne jsem byl rozhodnutý, že ani startovat nebudu. Nakonec mi to "RC srdíčko" nedalo a přece jen jsem se chtěl svést po dlouhé době na domací půdě. Popravdě ani nevím, jak jsem to po té bujaré noci na svíci a ladění druhého auta pro Páju do čtyř do rána, vůbec odjel.

Každopádně chci poděkovat všem, kdo se jakoukoliv mírou podíleli na přípravě, chodu závodu a hlavně úklidu. Musím říct, že les je vyčištěný, tak jak nikdy. Nezbyl po nás žádný bordel, vyznačení tratě pečlivě uklizeno (zbylo jen pár kolíků) a vše během pár minut. Děkuji moc a snad se třeba příští rok zase na Hvozdné potkáme.

7. Mudřík Martin -Kdo si počká, ten se dočká. Opravdu by mě mrzelo, kdybych se nesvezl v téhle parádní lokalitě. Hodně dopředu jsem se už na tenhle závod těšil. Na Lukyna je spolehnutí, že skladba tratí bude parádní. Opět se mu to povedlo na jedničku. Dřív býval tenhle závod díky Vinárce a velkorysému zázemí monstrózní. To hlavní, proč sem rádi jezdíme ale zůstalo, a to jsou tratě. A ono to bohatě stačí. Musím říct, že tenhle kompaktní formát v mém věku je super.

A můj výkon? Už to, že jsem se účastnil mě tak nějak naplňovalo. Auto  bylo tak na 90%. Nemohl jsem se na něj 100% spolehnout a v těžkých úsecích se do něj opřít. I přesto bylo 4.místo doslova nadosah. A mojí hloupou chybou jsem se o ně připravil. Musím ale sebekriticky přiznat, že bych si ho nezasloužil. Potěšilo vítěztví v týmech a bude to ještě na Unimarcu otevřené a bude o co bojovat.

Musím hlavně pochválit Lukáše, který ma obrovský podíl na téhle fajn sobotě. A všem co mu pomáhali a nebo mu to trpěli.

Tak doufám,že příští rok nás čeká zase jedna fajn sobota.

10. Mikl Tomáš - Tento závod patří k mým nejoblíbenějším a jsem rád, že jsme po letech mohli zase jezdit v lese na Hvozdné, tratě doznaly určitých změn. Rz Finlandia mi bude chybět, ale zase jsem o rok starší, takže díky novému formátu a kompaktnosti rz to aspoň uběhnu v dobré tempu. Těšil jsem se, auto po minulém závodě funguje, takže jsem chtěl bojovat o body, desáté místo beru, na víc jsem bohužel neměl. Díky Lukášovi za závody, super tratě a těším se na příští rok.

12. Holínek Michal - Když jsem viděl startovku, velmi mě mrzelo, že v té naší krásné kategorii, nás jede tak málo. V takovém složení se většinou jen čeká, komu se co pokazí a není to úplně o těch správných bojích. Nicméně jsem se na závod těšil, protože je to návrat do zajímavé lokality (i když já bych uvítal raději tu asfaltovou). Nasazení mé poslední úpravy na XVčku se projevila i zde, celkem pěknými časy, ale musím uznat, že ty dlouhé RZty jsem prostě neudýchal a musel jsem to prodávat. Z výsledkem jsem spokojen, i když jsem si pořád po závodě myslel, že musím jet ještě i ten poslední závod. Nakonec mi bylo vysvětleno jak se to počítá a zjistil jsem, že titul je opět doma. Takže nezbývá, než poděkovat všem co se v tomto roce podíleli na organizaci závodů, zázemí a prostě celého toho kolotoče. Byla to skvělá sezóna.

17. Kalík Roman - Pořadateli poděkování za pěkné a precizně připravené tratě. Závod na šotolině mě vždy baví a ještě zpestřený bojem o vteřiny z Radkem, kterému jsem nakonec podlehl v poslední RZ. Děkuji za super sezonu.

18. Ticháček Aleš - Michelin ve své původní lokalitě byl pro mě velkou neznámou, ještě jsem tu nejel. Šotoliny mě v lese baví, tak jsem se těšil a čekal, co Lukáš přichystal. A nachystal to parádně, bylo to super svezení, moc se mi to líbilo, tratě mi seděly. Děkuji za skvělou sobotu.

Nastoupil jsem tentokrát v historicích. Chvilku jsem s nimi nestartoval, tak jsem byl zvědavý, jak na tom budu v porovnání s ostatními. První polovina závodu mi opravdu vyšla, kdy jsem se držel nepatrně před Radkem a na dostřel Romana. Pánové pak ale dokázali zabrat, kdežto já pátou a šestou RZ úplně pokazil, kdy jsem auto v rukách neměl tolikrát snad ani za celou sezónu a k tomu jsem trefil snad každou díru. Pokazil jsem si těmito dvěma RZ celý závod. Od sedmičky to zase bylo pocitově lepší, ale časy byly slabota. Vzhledem k tomu, že jsem byl sám a musel stíhat i juniora, tak nebyl čas řešit divný zvuk auta, který se objevil na startu 5.RZ. Až doma jsem po rozebrání auta našel onen problém, kdy to trefně jeden člověk nazval, že jsem jel s 2WD+. Tak snad příště se podaří déle držet s kolegy krok :)

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o