Nepříhlášený uživatel

17. JUMP rally report

ilustrativní fotografie
31.července 2020

17. JUMP rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



17. JUMP rally - fotogalerie od Tomáš Mikl



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

5. Mikl Tomáš - Nevím čím to je, ale každý rok se mi tu daří a s tím jsem šel na start. Páteční déšt jsem neřešil, jel jak uím a časy tam padaly. V sobotu jsem se na chvíli dostal na bednu, ale bylo mi jasné, že se tam neudržím, dal jsem nové pneu a jezdil co nejlépe, konečné 5. místo beru všemi deseti, bojoval jsem o bednu, závod si užil, sobota vyšlo, děkuji za závody, občerstvení a zázemí, které na jiných závodech nemáme, díky.

15. Pikner Tomáš - V první řadě bych chtěl poděkovat Jandoušovic rodině za uspořádání pěkné rally. Co se týká mého závodění, poprvé v letošní sezóně jsem si myslel, že dokáži držet s Alešem Čejchanem krok, ale v půlce druhého dne se Aleš povrtal v autě a pak nám zase všem historikům ukázal záda z pěkné dálky. Takže Alešovi gratulace k zaslouženému vítězství v kategorii.

19. Jandouš Josef - Na závod jsem se speciálně připravovali. Pronajali jsme si skoro nový vůz světoznámé stáje a nechali jsme si jej naladit úpravcem vozů ze Severních Čech. Tento "Caroll Shelby severu" jak mu doma jeho nejbližší přezdívají, přivezl krom sebe a svých synů, kvalitně nastavené auto, které v našich rukou, absolutně bez tréninku, stíhalo i mladého nadějného dvoukolkáře Frantu Čejchanového. Tedy dokud se jely krátké RZ na mokru. Jakmile jsme začali cítit pod nohama a hlavně pod pneumatikama sucho, ztratila se výhoda opravdu posledních nových ARP RallyBlock. Zároveň se prodlužovala délka RZ a tím nám ubývaly síly. Bez tréninku vyjet z kanceláře zkrátka nejde. Přesto druhé místo (a hlavně dojet do cíle) na domácím závodě je velký úspěch. Díky Aleši.

A jako pořadatel. Díky, že jste přijeli. Jak jste měli možnost se přesvědčit. V Nedachlebicích opravdu neprší a tak jsme si pěkně zazávodili. Musím také poděkovat Verči, Marcelce a Janě ve stánku a Marii, Josefovi a Markovi za stavbu tratí. Myslím, že jsme se všichni krásně svezli!

21. Kalík Roman - Do závodu jsme šli tím že se budeme snažit bojovat s Pepou a Tomem o třetí místo na bedně . Ze začátku jsem s klukama na mokru držel krok , ale druhý den jak to oschlo tak jsem začal ztrácet. Poté Pepa měl technické problemi a toho jsme využily a dostali se na třetí místo .Ze závody jsem spokojený a už se těšíme na další závody které budou u mě na TOTALU .Pořadateli poděkování za pěkné tratě a vynikající poháry byla to super sladká odměna :)

24. Ticháček Aleš - Závod to byl pro mě dost zvláštní. V minulosti jsem neřešil ještě tolik mojich blbostí. Hned na startu první RZ jsem mohl být rád, že jsem neodpálil svojí blbostí regulátor, špatně jsem ho zapojil po programování. A tak mi shořela téměř celá izolace a tak jsem ho před druhou RZ musel aspoň nějak provizorně zaizolovat, zvlášť když se očekával déšť. Takže po první RZ hned ztráta, ale ne žádná hrozná. Pak přišla druhá RZ a já nadšený, že konečně si zazávodím. No a v půlce RZ se mi povolil pastorek, tak jsem si mohl jít pro VP. Další moje blbost tedy byla na světě. Pak už se naštěstí nic nestalo a mohl jsem si aspoň užívat bezstarostné jízdy. Tak snad jsem si už vybral veškerou smůlu a svoje blbosti, jde o už tak pokažený druhý závod ze tří. Závěrem určitě velké díky pořadateli za super připravený závod. JUMP má pro mě své kouzlo, je perfektní, jak se tu střídá několik povrchů.

35. Dalajka Stanislav - Na Jump jsem přijel bez velkých očekávání po tak dlouhé závodní přestávce a klasicky bez nějaké větší přípravy, ovšem rychlost ostatních mě doslova překvapila a některým dílčím výsledkům jsem se nestačil divit. Na auto jsem dlouho nesáhl a na tomto delším závodě mě to trochu dohnalo, takže jsem se potýkal s technickými problémy. Jinak byl Jump klasicky velmi dobře organizovaný, za což děkuji pořadatelům, hezky jsem si zajezdil.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o