Nepříhlášený uživatel

17. MICHELIN rally report

ilustrativní fotografie
10.října 2022

17. MICHELIN rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

17. MICHELIN rally 2022 - fotogalerie od Tomáš Mikl

17. MICHELIN rally 2022 - video od Tomáš Mikl



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

4. Lysák Tomáš - Na závod jsem se těšil, už na seznamovacích jízdách jsem byl překvapen jak je les po deštích suchy, oceňuju pořadatele za krásnou trať s horizonty které se daly skákat. Třetí měřený úsek byl pro mne nejlepší byla to pořádná makačka, víc takových. Mam radši delší tratě, kdy na nich musí závodník vydat úplně všechno. Závody byly v pohodové atmosféře. První sekci jsme se trápili s technikou která nesplňovala naše očekávaní a psíčka startovního pole nám hodně ujela. V druhé sekci po změně pneumatik byla jízda o poznaní lepší ale pouze pocitově. Bylo menší množství chyb a auto bylo mnohem lépe čitelné. Tohle však nebylo to co chceme na závodech předvádět. Proto do třetí sekce jsme vrátili pneu které měli lepší grip ale horši ovladatelnost. Protrápili jsme se první RZ třetí sekce. V servisu jsme se pustili do riskantního krou. S mechaniky jsme předělali nastaveni a doufali v zlepšeni. To se hned na předposlední RZ dostavilo. Měli jsem radost a zjistili jsme ze do poslední RZ bojují o 4 místo čtyři posádky. Perfektní zakončení závodu. V cíli jsme se radovali protože tenhle souboj se nám podařilo zvítězit a odvážíme 4 místo. Velké podekováni patří pořadateli za organizaci a především za jeho jezdecké výkony na trati.

7. Mudřík Martin - Jsem rád,když v téhle době,někdo něco udělá jen tak srdíčkem.Na Lukáše je spolehnutí,že splní i to co neslíbil,a to se již dnes nenosí.Pár pomocníků se během předzávodního týdne našlo a bylo cítit,jak se všichni těší,když vidí ty legendární pasáže tratě,které se postupně odkrývaly z lesa.Počasí vyšlo,v lese nebylo vůbec mokro.Všem Rc závodníkům bych přál,aby si na těchto parádních tratích mohli zazávodit.Konkurence na startu slibovala těžké,ale krásné souboje po celý závodní den.Celý den jsem se držel ve druhé skupině.Rozdíly byly celou dobu minimální a všichni jeli těžkou palbu.Byl jsem rád,držet krok s mladýma klukama.Tratě znám za ty roky velmi dobře a vím,kde se dá zatlačit a urvat nějakou vteřinku.Prvnich pět testů auto fungovalo super.Po výměně baterky se nějak rozhodilo a nepodařilo se ho uklidnit.Možná jsem jenom ztratil koncentraci po smolném odpadnutí Toma.Tenhle závod byl pro mne trochu speciální.Získal jsem tisící bod v INTERCUPU.Děkuji všem co se podíleli na organizaci jednoho z nejlepších závodů,kterých jsem se za svou dlouhou karieru zúčastnil.

8. Mudřík Jakub - Jsem rád,že jsem si tenhle rok mohl užít tak krásné tratě.Auto mi skvěle fungovalo a rychle vyjíždělo ze zatáček,ale díky tomu,jsem také udělal hodně chyb,které mě stály dost času.Nejvíce se mi líbila RZ.3, protože byla dlouhá a náročná na fyzičku.Jsem rád,že jsem si zajistil titul v juniorech.Děkuji za krásně nachystané tratě.

9. Mikl Tomáš - Na tenhle závod se vždy hodně těším, ten les je ideální na závody. Po těch deštích jsem to čekal víc mokré, ale jelo se za sucha, tratě byly luxusní. Nezačal jsem vůbec špatně a dařilo se mi držet soupeřů, bez testování není lepších výsledků, takže jsem rád za souboj o body, dal jsem Karla, takže spokojenost. Ti ve předu jsou jinde, takže stále je co zlepšovat, ale auto mi fungovalo, nedělal jsem chyby, sem tam tam padly hezké časy, já si tu sobotu užil a skvěle si zajezdil. Jediné mínus je že je cíl mimo depo a tak přicházím o atmosféru a jsem mimo dění, ale nedá se :-) Luke díky za závody, těším se na dalěší rok.

11. Morbicer Matyáš - Moc jsem si závody užíval a také se to projevilo na časech :-).  Velké poděkování patří Lukáši Zámečníkovi za perfektně připravené autíčko a špičkové tratě.

15. Kalík Roman - Poděkování pořadatelovi za pěkné tratě. Závod byl jak na houpačce. První tři RZ paráda, perfektní čas, druhé tři RZ katastrofa a propad na 4 místo. Před poslední trojicí RZ jsem změnil nastavení a hned to bylo vidět na zlepšených časech. Nakonec jsem vybojoval 3 místo v kategorii. Závody byli super a už se těším na příští ročník.

31. Bobal Vit - Letošní Michelin na Hvozdné v rámci RC rally Intercup jsem jel poprvé a moc se líbili tratě a prostředí tohoto závodu. Moc děkuji řediteli závodu ( Lukáš Zámečník ) za skvěle připravenou trať a pozvánku na tento závod. Škoda, že nás ve třídě 2wd nejelo více a tak jsem závodil sám se sebou, protože na prvního jsem neměl žádnou šanci. Dvoukolky mám rád a bylo to náročné, následovali i porážky od mladých juniorů, což je zase moje ostuda. Přes všechno tohle, ale byla krásná náplast v cíli na bedně, kterou jsem okusil poprvé v rc rally životě a doufám že ne naposled. Ještě jednou díky a snad se zase svezu na některém ze závodu.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o