Nepříhlášený uživatel

18. MICHELIN rally report

ilustrativní fotografie
25.července 2023

18. MICHELIN rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com





18. MICHELIN rally 2023 - video od Houbary production

18. MICHELIN rally 2023 - fotogalerie od Tomáš Mikl



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

12. Kalík Roman - K
dyž jsem se před startem díval na startovní listinu, tak bylo jasné, že o bednu v kategorii bude přetahovaná. První RZ mě pasovala, druhá mě nevyšla a třetí ta mě opět pasovala. Takhle to bylo všechny průjezdy a nakonec jsem vyhrál z pěkným náskokem. 12 v celkovém pořadí super, bereme body do teamu a tím jsme velmi spokojení  Kamilovi a Tomovi děkuji za super závod. A Lukášovi za pěkně připravené tratě a díky dešti se neprášilo a gumy fungovaly výborně.

13. Sedláček Kamil - Za mě super domácí závod. Zavzpomínal jsem na staré dobré časy a jsem rád, že jsem si mohl po velmi dlouhé době zazávodit na nádherných rychlostních zkouškách Michelin rally. Děkuji hlavně všem soupeřům bez kterých by závody nebyli závody a pořadateli za skvělou organizaci závodu. Gratuluji Romanovi k 1.místu jel opravdu hodně rychle a my mu prostě nestačíme, ale i tak jsme si to náramně užili.

16. Tomáš Mikl - Na závod se každoročně těším a letos to nebylo jinak, v noci zapršelo, ale trati to pomohlo, byla skvělá, díky Lukášovi za závody. Sešla se skvělá konkurence a byl to boj o vteřinky. Dařilo se, časy tam padaly, auto fungovalo, já si závody užil, sice bez bodu ale bavilo mě to. Na tomhle závodě jsem začínal, ikdyž můj první start spláchla průtrž vody a moc jsem si nezajezdil.

27. Pikner Tomáš - Michelin tradičně super závod s krásnými tratěmi. Lukášovi, jako pořadateli patří velké poděkování. V historicích gratuluji Romanovi k vítězství. Jel parádně.

42. Bobál Vít - Na letošní Michelin jsem se těšil a při mém druhém startu jsem ještě nevěděl, že bude s říše mých snů. Tratě nádherné, počasí vyšlo, organizace Lukáše Zámečníka vynikající. Technika xb4 Tux fungovala bezchybně, ale velmi slabá byla moje fyzička. V cíli závodu jsem tomu stále nemohl uvěřit, že jsem zvítězil ve třídě 2WD kdy měl suveréní Aleš Ticháček na mě časový náskok 24 hodin. Děkuji za super Michelin a snad se ještě do konce roku ještě svezu v tomto šampionátu.

47. Záruba Ondřej - byl to parádně připravený závod a užil jsem si ho.

56. Menoušek Jakub - Já si to užil náramně, možná i proto, že to byl můj první závod :-)

Organizace bezva, zázemí také, občerstvení jsem nevyužil. Bohužel všude plno psích bobků, ale za to organizátor nemůže... Značení tratě dostatečné tedy až na pár neviditelných kolíků bez bílé pásky, které mně potrápili, protože zrak už není to, co za mlada... Vyděsil mne přejezd kamenného mostku, to bylo dost krkolomné a hlavně pro nováčka dost úzké. Stejně tak jízda po "hrázi" kolem rokliny... Ale to je jen můj dojem. Určitě by se hodil nějaký "pohůnek" který by i během RZ procházel trať a rovnal rozbourané obruby a klacky na dráze. Navrhuji, aby hlasové výzvy pro přípravu ke startu byli oznamovány i v prostorech servisního zázemí, protože časy startů se posouvali a u startu pak zbytečně čeká mnohem více lidí...

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o