Nepříhlášený uživatel

2. UNIMARCO rally report

ilustrativní fotografie
22.října 2019

2. UNIMARCO rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

2. UNIMARCO rally - fotogalerie od Tomáš Mikl



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

Morbicer David - Za společnost UNIMARCO bych chtěl poděkovat především všem sponzorům za krásné ceny. Všem z Unimarca za přípravu prostor pro závody a Pavlovi za luxusní bufet.

A všem zúčasněným za následný perfektní úklid. Závody z mé strany hodnotím jako velmi vydařené vč. objednaného perfektního počasí.

1. Bílek Tomáš - 2. Unimarco Rally byl krásný závod. Opět super tratě a atmosféra. Když jsme ráno přijeli, nebylo auto úplně připravené a musely proběhnout ještě malé úpravy na nastavení podvozku. Na shakedownu však všechno vypadalo překvapivě dobře. Auto jelo, zatáčelo a chovalo se tak, jak jsem potřeboval. Díky tomu jsem v první RZ dojel na třetím místě a to pokračovalo až do čtvrté rychlostní zkoušky. Potom měli Tom a Šimon problémy s auty a to mi umožnilo postup na první místo. Snažil jsem si své umístění udržet a to se povedlo i přes to, že Tom zajel poslední RZ neskutečně rychle a málem mě o prvenství připravil. Závěrem chci poděkovat pořadatelům za skvěle nachystaný závod a super ceny.

6. Pavlát Petr - Původně jsme tuto rally v plánu neměli, ale Ayrtonovo nadšení z posledních závodů bylo tak velké, že jsme se rozhodli jet i do Želechovic. Ayrton ve sklepě nachází jeden poklad za druhým a tak se stalo, že si dal dohromady dvoukolku FF01 a vyšperkoval kasli Peugeot 208 co vyhrál u Vlastíka a že s tím pojede závod. A tak se stalo, že jsem se konečně po roce mohl svézt s jeho podvozkem X-ray XB4 – poslední verze Martina Vorlíčka, který je opravdu úžasný. Zatáčky se dají jezdit pod plným plynem a auto jede jak po kolejích. Ze začátku jsem zkoušel, co si s ním mohu dovolit, ale v půlce závodu jsem už začal zajíždět časy do 5 sekund od nejlepších a to bylo super na to jakou jedou mladíci palbu. A nebýt občas nějaké té chybičky, mohlo to být ještě lepší. I Ayrton si na dvoukolku pěkně zvykal a když přišel na to, že jí musí pořád držet pod plynem rázem poskočil i před Petra Šímu a to je sakra borec. Počasí parádní, bufet a zázemí super, takže neznáme nic lepšího, co by se dalo dělat v sobotu 19.října.

10. Holínek Michal - Poslední závod sezóny .... a je konec. Na tento závod jsem se jel opravdu jen pobavit a cíl byl, dostat se v hlavní kategorii do 10 místa. Což se nakonec povedlo i přes technické problémy. Za mě teda spokojenost, i když to mohlo být asi lepší. Tratě super, počasí vyšlo skvěle a ten bufet .... excelentní. Gulášek byl opravdu výborný. Celkově chci poděkovat všem, kteří se podíleli na pořádání v tomto roce, já jsem si to užil.

14. Barták Tomáš - Příjemně ztrávený den po menší pauze, super tratě, super ceny. Kdyby to šlo jezdil bych až do tmy.

24. Ticháček Aleš - Závod byl u nás dlouho vyhlížen, už loni se jednalo u super svezení se skvělým zázemím. Navíc letos vyšlo i super počasí, takže vše bylo skvělé a jsem rád, že v kalendáři na příští rok figuruje tento závod zase. Pro mě zde byla jediná kaňka na kráse a to, že junior lehl a bral antibiotika, takže se nemohl zúčastnit a tak se sem těšil.

Před závodem jsem doufal, že Radka v těch historicích potrápím trošku víc, ale moc šancí mi nedal. Nakonec to pro mě byla dobrá zkušenost, kdy jsem vyzkoušel různé nastavení auta. Ještě by to chtělo lépe nastavit ruky :) Velké poděkování za bohaté a krásné ceny a hlavně za perfektní poježdění.

A jak zhodnotit celou sezónu? Asi nejde jinak, než pozitivně, když to dopadlo na ten titul v 2WD, vyhnuly se mi technické potíže a jízda mě s 2WD bavila, což je to nejdůležitější. Škoda jen té konkurence, ta fakt chyběla. Hlavně mi ale celý rok radost dělal junior, kterého to fakt chytlo a baví. Byla radost se dívat na jeho jízdu. Zvlášť, když se podívám, jak jezdil loni a nyní. Tak snad se příští rok ukáže na více závodech.

47. Kalina Marek - No co napsat? 2.Unimarco Rally se dá považovat za velmi povedenou.tratě vzorně připravené,n ikde žádný problém. Navíc hezké slunečné počasí. Občerstvení taky v pořádku at už co do výběru tak i cenama. A celkově: Sezonu nejsem tentokrát schopen nějak hodnotit,jelikož jsem letos moc závodů neodjel.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o