Nepříhlášený uživatel

2. Vest rally report

ilustrativní fotografie
10.dubna 2019

2. Vest rally report

2. Vest rally 2019 - fotogalerie od Tomáš Mikl

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

Rozhovory s jezdci po skončení závodu

1. Kutal Vít -Pro mě rozhodně úspěch. Ze začátku závodu jsem si nebyl jistý jestli ty dost sjeté schumachery budou stačit. Auto bylo občas nevyzpytatelné, tak jsem trochu donastavil geometrii a jelo to krásně i tak. Tom i Šimon jeli parádně, parkety jim jdou. Hlavně umí jet oba dva dost čistou stopu, občas jsem se divil s jakým časem přijeli, pořád zrychlujou a to je dobře, oboum gratuluju. V týmech druhé místo je fajn, ale mohlo to být lepší. Škoda Davida v poslední rztě. Jinak děkuji všem, kdo pomáhali jak při stavbě tak při úklidu tratě, všechno se stihlo poměrně rychle.

4. Zámečník Lukáš - Opravdu jsme se snažili jet celý den na 70% abychom nechali klukům z Vestu vítězství na domacím závodě, ale stejně toho nevyužili. :) Ne, opravdu je mi líto jak skončila pro Davida poslednní RZ, ale hold je to rally. Suveréně nás pojeli a to dokazuje i celková časová ztráta. Naštěstí tým Red Bull dobře prezentuje Tom Bílek a drží se těch nejrychlejších. Uvidíme, jak to bude vypadat ve "volném terénu" venku.

11. Mikl Tomáš - Před závodem jsem zkusil změnit nastavení a povedlo se, auto fungovalo, časy padaly a já po letech zase jel na bodech, ale jen do 6 rzty. Bohužel jsem vyzul gumu a musel ji nahodit, předjetí, brána, ztráta velká, do toho vztek sám na sebe. Pak jsem to aspoň zkoušel a padly tam super časy, výsledné 11 místo beru a už se těším ven na šotolinu.

23. Ticháček Aleš - V prvé řadě bych rád pochválil super tratě. Krásné a dlouhé vložky mě jen potěšily, navíc vše krásně klapalo, a tak si člověk celý den užil a velmi rychle utekl. A pak mockrát děkuji za krásné ceny. Škoda jen té chybějící konkurence ve dvoukolkách. Tak snad se to zlepší v dalších závodech. Výsledek za mě, z pohledu celkové klasifikace, dobrý. Jsem s ním spokojený, dosáhl jsem na zatím nejlepší celkové umístění za mé fungovaní v IC.

24. Pikner Tomáš - Musím říct, že jsem byl mile překvapený, že dokážu po zimní přestávce s klukama z historiků držet krok a ještě jim trochu poodjet. Velkou zásluhu na tom mělo auto, které fungovalo a jelo parádně a já se jen snažil moc to nekazit. Jinak bych chtěl poděkovat pořadatelům a všem co pomáhali stavět, ale také uklízet za pěkný a dlouhý závod. Jo a taky děkuji pořadateli za parádní trofej, kterou si opravdu vystavím.

26. Vymětalík Radek - Já musím poděkovat hlavně Petru Šímovi za pomoc při vylisování vysypaného ložiska v těhlici a poskytnutí náhradního.Jinak bych musel po RZ 6 závod skrečovat. Pro mě asi nejlepší výsledek z tělocvičny. Začátek jsem zaspal, po třech erzetách byla ztráta na Toma, který nám všem ujel asi půl minuty. Ale postupně, jak se jezdilo pořád to samé, jsem už měl trať načtenou a šlo to. Teda až na tu Aulu, kde levá půlka byla spíš jízdou zručnosti. Na závěr díky Vesťákům za netradiční pohár a za tekuté ceny při vyhlášení.

28. Kalík Roman - Pořadatelům děkuji za pěkné ceny.  Závod jsem si užíval, začátek byl super, ale čím se jelo víckrát, tak jsem stále zpomaloval, prostě mě ty klouzavé parkety nebaví. Konečně se pojede venku a to doma na Totalu a tím Vás všechny zvu na další závody.

32. Holínek Michal - Tentokrát radost nevládne, bohužel od začátku závodu stávkovalo auto a nechtělo zatáčet, snažil jsem se to vyřešit a tak za několik RZ bylo vyměněna skoro půlka auta. A když auto začalo fungovat, stalo se něco, co jsem nečekal. Ukroutil jsem poloosu, ztráta skoro 1min a boj o bednu byl pryč. Nejhorší bylo, že hned v další RZ po opravě auta, se stala stejná závada znovu, tentokrát ztráta více jak 1,5min a propad na 6 místo v kategorii. Jsem rád, že se mi pak povedlo vrátit na 4 místo a tím neztratit moc bodů. Škoda. Jinak k tratím, ta aula byla strašná! Už se těším ven,ale musím dát dohromady auto.

39. Kalíková Karolína - Konečně auto fungovalo bez problémů a tak jsem  si závody užívala a zajela i pár pěkných časů. Byla jsem první  v SuperJuniorech. Děkuji za ceny a pěkné závody.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o