Nepříhlášený uživatel

21. TOTAL rally report

ilustrativní fotografie
21.srpna 2020

21. TOTAL rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



21. TOTAL rally - fotogalerie od Tomáš Brčko SportFoto

21. TOTAL rally - fotogalerie od Tomáš Mikl

21. TOTAL rally - video od Roman Kalík

21. TOTAL rally - video od Ondřej Kalík

21. TOTAL rally - fotogalerie od Ondřej Záruba

 



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

2. Čejchan Martin - Závod byl od 1. rzty hodně zajímavý. Vlastní hloupostí jsem ztratil hned 40 vteřin a stíhací jízda začala. Přestože mi trať moc nesedla, tak se mi docela dařilo, měl jsem štěstí a ztrátu jsem snižoval. Nakonec to vyšlo a bylo z toho krásný 2. místo. Myslím, že pořadatel vytvořil v této složité lokaci pěknou trať, ale některé úseky byly celkem zbytečné a někde to bylo až moc rychlé a dlouhé. Byl to opravdu náročný závod a jsem rád, že už je za námi.

3. Šintál David - Na Total jsem se těšil, protože v této lokalitě se mi vždycky dařilo, tak jsem doufal po nepodařeném Jumpu, že si tady napravím chuť,a to se povedlo. Od nějaké druhé RZ jsem díky problémům soupeřů byl ve vedení a dost jsme se střídali se Šimonem v čele. Šla mi spíš ta rychlá RZ u plotu, tam jsem vždycky něco získal, ale potom jsem to zase ztratil na té druhé RZ. Postupně nás dotáhl Martin a v předposlední RZ mě přeskočil. Třetí místo je pro mě luxusní, obrovská spokojenost. Tratě krásně postavené, super organizace, takže DÍKY moc Romanovi a ostatním co pomáhali.

9. Mikl Tomáš - Na začátek chci Romanovi poděkovat, že připravil tratě a uspořádal Total v novém termínu. Náročná soutěž s velkým převýšením, dařilo se mi, ale trošku tomu chybí a nevím jestli je to rukama a nebo autem, ikdyž jsem zajel nejlíp co umím, pořád je tam ztráta na první, konečné 9 místo mi spadlo do klína, bojoval jsem s Petrem Pavlátem o 10. místo a díky problémům Martiny Pekařové to byla o místo lepší. Závod pěkný, kopec ke konci závodu nekonečný, ale závody v lese mám rád.

16. Pikner Tomáš - Chci poděkovat Romanovi za pěknou, velmi technickou a fyzicky náročnou Rally. Ještě teď mě bolí nohy. K mé jízdě můžu říct jen to, že po 6 RZ jsem zjistil a to ještě jen díky Pepovi Pekařovi, že sice jsem na závod nasadil nové pneumatiky, ale zapomněl jsem je nalepit a ty se mně při odjezdu ze zatáček a do kopců protáčely na discích. No i to se stává. Jinak gratuluji Alešovi k prvnímu místu v historicích a Pepovi ke stříbru. Jeli oba moc pěkně a tentokrát jsem jim vůbec nestačil.

17. Kalík Roman - Domácí závod a technika dělala problémy. V 1 RZ roztrhl řemínek pro zadní kola, v 2 RZ se řemínek otočil a pro změnu v 3 RZ opět řemínek rostrhnul. Poté již auto fungovalo bez problému a zajel jsem i pár pěkných časů, třeba kdy jsme byli všichni 4 historici v 1 vteřině. Doma proběhla rozložení náhonové osi a zjištěno že zde je velká vůle pod ložiskem a to dělá celou neplechu z řemínkem. Do dalšího závodu budeme muset osu vyrobit a vyměnit.

Děkuji Ondrovi Kalíkovi , Matějovi Kalíkovi a Karolince za pomoc s chystaní RZ předzávodem.

Karolínce auto po kompletním předělání před závody fungovalo bez problémů a tím i zajela vynikající výsledek, 2 místo v holkách , 7 místo v juniorech a v celkovém byla 27 před Ladou Schvábem čím mě udělala velkou radost. Lada bude muset víc zapracovat na technice a zrychlit.

21. Ticháček Aleš - Předně díky Romanovi za uspořádání. Připravené bylo vše super a ceny měl velmi bohaté. Malému se sice nohy pletly únavou, ale přijel domů celý šťastný a spokojený, moc se mu závody líbily. Já jsem loni startovat nemohl, tak už jsem zapomněl, jak to je náročné hlavně na nohy, kord když to člověk absolvoval ještě jako doprovod juniora. Z pohledu "dvoukolkáře" to byl určitě jeden z nejtěžších závodů. Vyjet některé pasáže byl vcelku očistec, ale podařilo se to nakonec vždy nějak vyškrábat. Takže ještě jednou díky.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o