Nepříhlášený uživatel

22. TOTAL rally report

ilustrativní fotografie
21.září 2021

22. TOTAL rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



22. TOTAL rally 2021 - fotogalerie od Tomáš Mikl

22. TOTAL rally 2021 - video od Ondřej Kalík

Rozhovory s jezdci po skončení závodu

1. Mudřík Tomáš - Total je nejtěžší závod z celého kalendře intercupu, jsem rád, že právě na tomhle závodě se mi povedlo poprvé absolutně vyhrát závod. Rychlostní zkoušky byly velmi podobné minulým letem a erzeta kolem plotu je moje srdcová záležitost. Superspeciálka se mi nepovedla, ale i tak to nakonec o kousek vyšlo. Děkuji  Romanovi za uspořádání hezkého  závodu.

4. Šintál David - Total byl můj druhý start v letošní sezóně, takže jsem se šel jen svézt bez nějakých větších ambic. Vpodstatě celý závod jsem se držel na bramborové pozici, a to vydrželo až do cíle, takže určitě spokojenost. Tratě byly parádně připravené, RZ kolem plotu, jako každý rok, totální palba a adrenalin. Takže díky za super závod.

Tak třeba se ještě někde na startu letos ukážu.

9. Mikl Tomáš - Musíš říct, že tahle rally mě bavila, od začátku jsem bojoval s Markem a do cíle jsme jeli rovinu, za námi duo historiků, kteří tvrdili muziku. Já jsem rád, že jsem zase na bodech. těžký závod, to převýšení je znát, počasí vydrželo, čtvrteční déšť trati pomohl, děkuji Romanovi za super připravené tratě, já se svezl, děti to uběhaly, co víc si přát, snad jen jet ještě o něco rychleji.

10. Kalík Roman - Závody se tentokrát podařily a byl to super souboj s Tomášem Piknerem o vteřinky. Konečně se podařilo zajet v celkovém pořadí na desátém místě a s tím jsem moc spokojený.

Karolínka měla závody taky pěkně rozjeté, ale opět nás po delší době po zlobilo servo, vylomené zuby na převodech nás stály hodně času. Po výměně serva jela bez závad ,ale nabraná ztráta se již nedala stáhnout. Snad na příštím závodě budeme víš na bedně.

11. Pikner Tomáš - Po žádné jiné rally mě nebolí tak nohy, jako po TOTALu. I přesto musím říct, že TOTAL rally je jednou z mých nejoblíbenějších soutěží, protože asi nikde není tak technicky náročná a rozmanitá trať, jako na skalce v Malenovicích. Romanovi patří velké poděkování za její perfektní uspořádání. Navíc má můj obdiv, že i přes pořadatelské starosti, dokáže jet tak pekelně rychle. Náš vzájemný souboj v kategorii historiků byl v sekundách, ale ať jsem se snažil, jak chtěl, vždycky byl o kousíček rychlejší.

12. Mudřík Jakub - Na Total jsem se jako každý rok moc těšil. Konečně závod v lese. Měl jsem k dispozici úplně nový podvozek. Na testu před závodem jsem byl nejrychlejší. V první Rz jsem byl trochu přemotivovaný a na skoku jsem dost skočil a urval přední rameno. Ztratil jsem 50 vteřin a celý závod jsem to doháněl. Bohužel auto se nepodařilo opravit na 100%.Tak to bylo v závěru o fous.

14. Mudřík Martin - Letošní tratě Super! Na tomhle povrchu jsem začínal. Moc hezké svezení. Roman to každý rok o kousek zlepší. Hlavně erzetě kolem plotu letos nové úseky hodně pomohly. Hodně náročné, ale to mám rád. Závěrečná superspeciálka dobrá šou. Tahle lokalita má velký potenciál, ale již teď je to lepší, jak starý Total. Na podvozku jsem měl nějaké nové úpravy. Jizdní vlastnosti se hodně zlepšily. Bohužel v 6 rz vypadla spojovačka na servosaver. Dobře rozjetý závod byl tím pádem v háji. Šesté místo bylo hratelné a potěšilo by. Těším se na příští rok. Pohodový závod, fajn sobota.

17. Ticháček Aleš -  Na skalku se rád vracím, přeci jen je to trať, kde jsem odjel svůj první závod. Navíc pod taktovkou Romana je to vždy bezchybný závod. Tímto mu i velké díky za krásné svezení, veškeré ceny a fajnovou sobotu. Bylo to opět super, kéž by v championatu bylo více lesních šotolin.

25. Šíma Petr - Letošní Total rally byla z mého pohledu nejtotálnější rally, jakou za jsem za koronavirovou dobu jel a těžké rally miluju.Třetí den mně bolí stehna tak, že nemůžu ani pořádně chodit. Byla to rally pro opravdové rc rally srdcaře, což už předem naznačil nižší počet přihlášených, neznamenající však o mnoho nižší kvalitu startovního pole. Jen takové rally dokonale prověří jezdce i jejich vozy .Tratě s novými úseky a superspeciálkou perfektně postavené a vymetené pořadatelským týmem pod vedením Romana Kalíka, včetně skvělého bufetu, za což jim patří velké díky! No můj výsledek byl horší vzhledem k spoustě chyb, pramenících z mé letošní mizerné fyzické kondice, ale priority jsou jinde. Mým hlavním úkolem letos je spolehlivost Šimonova auta, což se zatím celkem daří. Jinak všechny naše tři týmy se tentokrát sešly v kompletní sestavě a současná sestava dokázala předvést vynikající výkony.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o