Nepříhlášený uživatel

23. TOTAL rally report

ilustrativní fotografie
3.května 2022

23. TOTAL rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

5. Mudřík Jakub - Na Total jsem se jako každý rok těšil. Ve čtvrtek jsem šel otestovat auta a zjistil jsem, že bráchovo je rychlejší, tak jsem s ním startoval. V pátek jsem šel pomáhat vymetat tratě a díky tomu, jsem si je perfektně načetl. Od první RZ jsem jel naplno, měl jsem skvěle nastavené auto. Total je nejtěžší závod, hlavně kvůli převýšení. V RZ 5 mi došla baterka, taktak jsem ji dojel. Měl jsem velké štěstí. V poslední RZ jsem jel opatrně, abych nepřišel o páté místo. Děkuji Romanovi za hezký závod a krásné ceny.

6. Kutal Vít - Po dlouhé době jsem si zajel v zimě závod v tělocvičně, tak jsem si říkal, že by to chtělo i nějakou šotolinu. Takže nadcházející Total rally byla jasná volba. Ovšem to jsem netušil, že dlouhá doba nesportování a 10 kg převzatých do břicha od Petra Šímy udělá takový rozdíl. Na dlouhých sprintech jsem na sebe hrozně čekal a v podstatě jsem vůbec nejel naplno. Jinak auto fungovalo bezchybně, problém byl prostě jinde. Výsledek i přes to všechno vypadal nadějně a schyloval se k pěknému souboji na konci závodu, kdy se ke mně dotahoval Šimon s Tomem. Začal jsem taktizovat s pneumatikama ve smyslu přezutí na VRka, které se zdály být rychlejší na vyjeté trati. Bohužel nakonec rozhodla vypadlá tyčinka z poloosy a ztráta přes minutu. I tak se mi závod moc líbil, děkuju pořadatelům za nachystané pěkné tratě a těším se příště.

11. Jandouš Marek - Na závod jsem se hodně těšil. Po minulém roce kdy se dařilo jsem doufal v trochu lepší výsledek, ale i tak jsem si parádně zajezdil. Bohužel mě potkaly nemalé problémy týkající se ztráty signálu ve dvou erzetách, kdy v jedné jsem to nepocítil tolik jako v následující. Body nebyly daleko a věřím, že se mezi elitní desítku letos ještě podívám.

Chtěl bych poděkovat Romanovi za krásně nachystané rychlé erzety.

12. Pikner Tomáš - Krásný, ale těžký závod. Ještě teď mě bolí nohy a to je středa. Jsem rád, že jsem si mohl s klukama z historiků a hlavně s Pepou Pekařem, se kterým jsem se potkal po dlouhé době v jedné kategorii zase zazávodit. A Romanovi patří velké poděkování za parádně nachystaný závod.

13. Mikl Tomáš - Letošní první šotolina a mě to bavilo. Zkoušel jsem různé pneu, ale časy byly pořád stejné, takže jsem si našel soupeře a bojoval. Body nejsou, což mě trošku mrzí, chtěl jsem být víc ve předu, ale nestíhám, takže to chce do příště potrénovat a bude to lepší. Tratě mě bavily, Roman to má každý rok lepší a díky za to, jen to převýšení změnit nejde, ale to už k tomuhle závodu patří.

16. Kalík Roman - Na domácím závodě nám letos vyšlo počasí a závody jsem si užíval. Samozřejmě jsem se nevyvaroval chyb a ještě prasklý řemínek  a výsledek je 3 místo. Jsem spokojený, závodilo se o bednu až do konce a tím to bylo super. Těm co pomáhali při stavění tratí děkuji a těším se na další závody.

17. Bílek Tomáš st. - Konečně se začíná dařit, teda aspoň v rámci mých možností. Mám na mysli 5 rz, ve které jsem se dotknul nejlepší desítky. Tohle mě fakt nakoplo. Je fakt, že s blížícím se cílem ubývaly síly, ale nebyl jsem sám s tímto problémem. Rychlá a šotolinová trať mi překvapivě vyhovovala a hned od začátku jsem dobře vybral pneumatiky. Jinak celkově sedmnáctý flek mě trošičku mrzí, když vím, že mohu jet rychleji. Poděkovat musím pořadatelům za skvěle připravené rychlostní zkoušky a výborně zvolené počasí.

40. Kalina Marek - Krásný a určitě zajimavý a oblíbený závod, jen poněkud náročnější na fyzičku tím jak je to v kopci a pro nás s 2WD těžší závod. Jen bych asi poněkud poupravil tu speciálku,která se zdá být zajimavým zpestřením na konec závodů a to ve smyslu dávat k sobě věkově stejné kategorie aspon přibližně. nedávat např jednoho 40+ a proti němu juniora.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o