Nepříhlášený uživatel

3. INdoor rally report

ilustrativní fotografie
6.března 2017

3. INdoor rally report

3. INdoor rally  - video od Romana Seiferta

3. INdoor rally  - fotogalerie od Josefa Vacka

Rozhovory s jezdci po skončení závodu



2. Kutal Vít - Byl to super závod. Ze začátku vypadalo, že mi bude Victor ujíždět, jel fakt neskutečně. Ale trochu jsem doladil auto a od 3. rz už to bylo více vyrovnané, přesto jsem nemohl těch pár vteřinek mezi náma dotáhnout a to jsem jel nejlíp jak mi ruce dovolily. Trochu jsem okoukal Victorův styl jízdy a začal jsem na každou rz přidávat výkon. Pomalu jsem si na to zvykal a na časech šlo vidět zlepšení. Na poslední rz jsem přidal ještě víc, protože nebylo co ztratit a dal jsem do toho všechno. V cíli už to vypadalo, že by to mohlo klapnout, ale stejně tam zbylo ještě mizivých 23 tisícin sekundy :-D. Byl to nádherný souboj a hodně jsem se tím naučil. Gratuluju Victorovi a děkuju pořadatelům, rzty mi seděly a byl to celkově pěkně uspořádaný závod se vším všudy, který mě hodně bavil.

7. Bajza Karel - V první řadě bych chtěl poděkovat pořadatelům za skvěle připravené závody. Já jsem se dostal na závody po dlouhé době a bylo to znát. Konkurence je rozjetá a momentálně na ně nemám. Nicméně ukazoval jsem celý závod Vítkovi záda a to se cení :D. Můj cíl byla TOP10 a to se podařilo. Musím pochválit mého týmového, který jel parádně!!! Uvidíme kolik toho letos odjedu ale budu se snažit aby to bylo co nejvíce závodů.

12. Mikl Tomáš - Kluci z ASportu odvedli parádní práci, hlavně tratě se povedly a byla to velká zábava. První půlka závodu byla super, ale od 6rzty to nejelo, dělal jsem chyby a byl jsem rád, že jsem si uhlídal záda a nešel dolů v pořadí. Na poslední rztu, jsem upravil auto v týmovém servisu a ta se povedla, tak jsem si zapsal setup pro příští ročník. Už se těším do lesa na Total rally.

13. Zámečník Lukáš - K tomu není co dodat. Frustrace. Když už bojujeme o dobrý výsledek, tak nás vždy musí postihnout, nějaká stupidní věc! Dáváme do toho vše, ale osud je nějak proti nám. Tak snad příště. Jinak organizace skvělá, závod probíhal bez problémů, tratě zábavné. A děkuji za záplatu ve formě batohu, je super.

23. Malaník Stanislav - Tak především chci poděkovat pořadatelům, za skvěle uspořádaný závod. Potom Michalovi Holínkovi za půjčení kol, které mi hodně pomohli v umístění. Co se týče techniky tak fungovala na jedničku, jen já to musím dostat do ruk. Jinak pořadatelé měli moc pěkné poháry, kdybych je viděl dřív tak bych se snažil rozhodně víc. :-D

26. Holínek Michal - Na tento závod jsem nejel s velkým očekáváním, protože mě začala zlobit elektronika. Nicméně ráno před startem se problém obešel a překvapivě to fungovalo až do konce. Závod sám o sobě byl super, tratě byli dobře nachystané a dlouhé. Na konci už jsem toho měl celkem dost. I tak musím uznat, že boje v naší kategorii, které se odehrávají do posledních metrů, mě nepřestanou asi nikdy bavit. Nicméně už se těším na závody venku.

29. Kalík Roman - pořadatelům poděkování za pěkně připravené tratě. Ze závodu jsem spokojený, byl to super boj až do konce. Bylo zde vidět, že je potřeba jet čistě a nedělat chyby. Každá chyba byla hned poznamenána ztrátou cenných sekund. Michalovi gratulace k výhře v kategorii historik a už se těším na dalším závodě na Malenovické skalce dlouhá rovinka podél plotu už se chystá :)

30. Pikner Tomáš - Tak v první řadě musím poděkovat klukům z ASport Rally Teamu za parádně uspořádaný závod. Povedlo se Vám to. Co se týká výkonu naší posádky, není moc co hodnotit. Auto bylo výborně nachystané, jenom mezičlánek mezi vysílačem a autem moc nefungoval. První historici mě ujeli o parník a ať jsem dělal, co jsem dělal, nebyl jsem schopen s nimi držet krok. No prostě vidím, že bez tréninku v zimní pauze to nejde. První tři v naší kategorii jeli moc pěkně a chci pogratulovat Michalovi Holínkovi k vítězství. Letos porazit Michala bude hodně těžké.

31. Dalajka Stanislav - Jel jsem po dlouhé době , takže můj výsledek tomu taky odpovídal , nicméně skvělá rally , organizace na jedničku a ještě jednou děkuji Pepovi V. za vypůjčení pneu. Už aby byl Total na který se zkusím lépe připravit.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o