Nepříhlášený uživatel

3. UNIMARCO rally report

ilustrativní fotografie
21.října 2021

3. UNIMARCO rally report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



3. UNIMARCO rally 2021 - fotogalerie od Tomáš Mikl

3. UNIMARCO rally 2021 - video od Roman Kalík

Rozhovory s jezdci po skončení závodu

1. Čejchan Martin - Především chci poděkovat všem za skvěle připravený závod, opravdu jsem si to užil. Skvělý areál pro pořádání závodů, servis v teple, změna 2 povrchů, poměrně dlouhé RZ, výborné občerstvení a opravdu pěkné ceny pro každého.

Můj cíl bylo skončit na bedně, což se povedlo. Nějak jsem se nesoustředil na výhru, ale na otestování auta za různých podmínek a to přineslo své ovoce. Zklidnil jsem svoji jízdu a snažil se jet hlavou (za celý závod jsem měl auto v ruce snad jen 2x, což je na mě a asfaltový závod velký úspěch :) ). Během dne jsem prostřídal 4 různé typy pneu, ale 6 RZ jsem odjel na téměř úplně hladkých ARP blokách, které s trochou opatrnosti fungovali velmi dobře. Závod mi přinesl hromadu zkušeností s letos novým autem a to se vždy hodí.

Ještě jednou teda Díky a moc se těším na 4. UNIMARCO.

9.Šimeček Ivo ml - Po dlouhé době na závodech a po delší době na tratích intercupu. Na závod jsem měl půjčenou techniku od bratra, ze které se v průběhu závodu stala 2wd. Ale jelo se s tím celkem slušně a povedlo se to dotáhnout do cíle. Děkuji pořadatelům za super tratě, atmosféru, bufet a za super odměnu v podobě vody do ostřikovačů.

10. Mikl Tomáš - Závod bych zhodnotil tak, že co jsem si vymyslel, to jsem pak odjezdil. To jak jsme namalovali tratě se mi líbilo, svezl jsem se, délka rz byla trošku překvapením, až tak moc dlouhé to být nemělo, ale nevadilo to. Výsledek ovlivnila chyba v třetí rztě, kdy jsem na chvíli zabloudil a dal šanci Markovi s Tomem aby mi ujeli. Tak jsem přenastavil auto a zkoušel jet co nejlíp, díky odpadnutí dvou jedzců nakonec beru 10 místo a jeden bod. Což nakonec není špatné, jen teda ta ztráta na první je propastná. Lokace, zázemí firmy UNIMARCO, servis v teple, občersvení a ceny od UNIMARCO a SHERONU které pro nás zajistil David Morbicer jsou velkým bonusem závodu a za to mu patří ještě jednou díky.

16. Ticháček Aleš - Závod se podle mě vydařil. Super prostředí, výborné občerstvení, tratě perfektně nachystané, kde se střídaly ve správném rytmu technické pasáže s rychlými úseky. Mě to prostě bavilo. Osobně radši nezpevněný povrch, ale tato sobota mi vycházela a s kolegy s okolními startovními čísly byla zábava. Velká poklona závěrem těm, kdo se starali o ceny, nejen já za ně děkuji. Hlavně nadšený byl Eriček a já určitě aspoň touto cestou za něj mockrát děkuji.

17. Kalík Roman - Zde jsem jel poprvé a bylo to super. Tratě rychlé a vše se dařilo jen škoda, že Radek odstoupil  po 3 rz  poté jsem již měl  dostatečný náskokem v kategorii a tak jsem si jízdu užíval. Jedna mala technická závada rozpadlá poloosa, ale to už nemělo vliv na výsledek. Takže letos další první příčka a upevnění vedení v kategorii. Spokojenost.

Pořadateli poděkování za přichystání pěkných tratí a vynikající catering  a pěkné ceny :)

Morbicer David - Za společnost Unimarco bych chtěl poděkovat majitelům společnosti Unimarco za umožnění uspořádat závody v našem areálu a všem sponzorům této krásné a vydařené akce za svělé ceny.

Děkuji také Pohostinství na Osmeku z Hvozdné za skvělý bufetek , dávám palec nahoru :-)

Za mě a Matyho skvělý závod, který se nám vydařil, ikdyž jsme skončili jako čtvrtí v juniorech. Souboje s klukama ve vteřinkách dodávaly závodu ten správný adrenalin  a jako bonus luxusní počasí.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o