Nepříhlášený uživatel

5. INdoor rally report

ilustrativní fotografie
12.března 2019

5. INdoor rally report

5. INdoor rally 2019 - fotogalerie od Tomáš Mikl

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com



Rozhovory s jezdci po skončení závodu

1. Kutal Vít - Před závodem jsem skoro na auto nesáhl, tak panoval trochu strach, aby se něco nevysypalo. Prioritní totiž bylo dodělat auto Šimonovi a to se myslím vyplatilo. I přes horší start, kdy dělal chyby, se potom uklidnil a dojel na pěkném druhém místě, za to gratuluju. Naštěstí ale i moje auto fungovalo suprově a nebylo co řešit, tratě mě bavily, jako vždycky v tělocvičně. Jen škoda, že nepřijel Victor, ale snad příště poměříme síly. Jinak to byl hodně dobrý start do sezóny, jak v jednotlivcích, tak v týmech. Děkuju pořadatelům za ceny a  uvidíme, co přinese další závod.

2. Večerka Šimon - K mému úspěchu mi hlavně pomohlo mé nové auto, na kterém se dělalo od podzimu. Sice ze začátku se mi nedařilo, ale po pár rychlostkách jsem se pomalu dostal k Tomovi Bílkovi ,se kterým jsem se přetahoval o druhé místo poslední čtyři rychlostní zkoušky. Po velké bitvě se mi podařilo získat druhé místo.Taky bych chtěl pochválit týmového kolegu Davida, že se dotáhl na páté místo, škoda že se nám nepodařilo obsadit všechny tři místa. Chtěl bych poděkovat Vítkovi a Petrovi za sestavení auta. Rychlostky byly pěkně postavené, bylo jich dost, pochvala Romanovi i ostatním, kteří pomáhali.

3. Bílek Tomáš - 5. Indoor rally byl asi nejlepší začátek sezóny jaký jsem si mohl přát. V pátek před závodem ještě proběhlo pár změn a na Shakedownu jsem si na auto nestihl pořádně zvyknout. První RZ jsem jel celkem rozevlátě, ale čas byl velmi dobrý. Závod probíhal celkem dobře až do šesté RZ, kdy odešly gumy. Potom začala bitva o druhé místo se Šimonem Večerkou, kterou jsem prohrál, ale třetí místo je stále velmi dobré umístění. Chtěl bych poděkovat pořadatelům za skvěle nachystaný závod.

4. Zámečník Lukáš - Pro nás jsou tělocvičny a kluzký povrch utrpením. Snažili jsme se co nejlépe na závod připravit, ale i tak jsme nebyli s časy spokojeni. Čtvrté místo bereme jako pěkný přínos bodů do šampionátu, ale chceme prostě víc. Gratuluji Tomovi, jeho první start v Red Bullu a hned bedna, super výsledek. Náš týmový "principál" bude muset trochu přidat, ale věříme, že jeho čas přijde. "Vesťákům" gratulace, od poloviny závodu jeli všichni famózně a zvlášť poklona Viťovi, jak dokáže vyladit setup auta. Traťově byl závod přijemně poskládán, střídaly se svižné i pomalé pasáže s přijatelnou délkou.

5. Šintál David - Přes zimu proběhlo na autě docela dost změn, dlouho jsem to pořádně nedržel v ruce, takže ze začátku bylo potřeba si na to zvyknout a nastavit. První čtyři rychlostky nedopadly úplně podle představ, ale postupně se s pomocí Vítka podařilo auto docela vyladit. Do konce závodu jsem postupně zlepšoval časy a ,,škrábal´´ se pořadím nahoru. Nakonec z toho bylo 5.místo, což docela jde. Velkou pochvalu zaslouží týmový kolega Šimon, který dojel druhý, Super! Taky díky tomu jsme vyhrály týmy. Jinak super závod, výborně připravený, zábavné tratě, velký počet RZ, pochvala Romanovi a ostatním pořadatelům.

11. Mikl Tomáš - Další sezóna začala, v týmu jsme nasadily nové auta a těšil jsem se na závody. Začátek byl opatrnější, ale pak jsem se zlepšoval, chvíli jsem doufal i v body za desáté místo. Bohužel se mi nepovedly úplně poslední dvě rzty a zůstal jsem těsně za body, přesto mám radost že jsem se posunul a bojoval o desáté místo. Konkurence jako vždy super, těším se na další závody. Týmově třetí místo není špatný začátek sezóny.

14. Šimeček Ivo - Auto jsem dodělával večer před závodem, tudíž bylo hodně sirové. To jsem zjistil už na Shakedownu, ale nechtěl jsem do toho vrtat a zbytečně se stresovat tím jak to má být. Chyb jsem doma našel dost.. Závod jsem si užil, rychle pasáže nutící držet plyn do poslední chvíle mě bavili. Jízda kolem kuželů v zadní tělocvičně kontrolovaným rychlíky smykem mě bavila. Ke konci padli nějaké pěkné časy a odjel jsem domu se 14 místem celkově. Nakonec krásně užity den a nový Yaris zůstal nepoškozen (skoro). Těším se na další závody tenhle rok.

26. Holínek Michal - Dlouho jsem přemýšlel co napsat ... tratě dobré a chválím hlavně šířku, aspoň jsme se s těmi Historiky pořádně sklouzly .. no a jinak k závodu.. nevím jak to mám hodnotit, asi by měla vládnout spokojenost, ale nějak to nepřichází. Bude ještě jedna tělocvična a já doufám, že se ty výsledky nebudou opakovat ... ale už se těším ven. 

30. Kalík Roman - Gratuluji Michalovi k vítězství v kategorii historik. Vvcelku jsem byl překvapen jak gumy držely ve velké hale. Jízdu jsem si užíval celý den, ale Michala jsem nemohl dohnat. V páté RZ mě zbrzdila utržená spojovací tyč na zadním kole a tak jsem se pak již snažil udržet na druhém místě. A tak ze vstupem do nové sezony jsem spokojen.

31. Šíma Petr - Tento povrch mně moc nejde,ale to je rally,jezdí se všechno.Rz1 na začátek celkem dobrý,no v Rz2 jsem namotal síť,ztráta vymotáváním z kola asi 40 vteřin,ale hlavně se dalo pokračovat dál.Loni to samé,no trvalo to déle.To je vývoj.Tratě dobře postavené.Škoda,že se víc nevyužívaly všechny postavené úseky,mohlo se najet podstatně víc.Gratuluji Vest Monster Teamu k skvělým výsledkům,dobrá práce!Těším se na Vest halu!

43. Kalíková Karolína - Závody se mě moc líbily, až na protestujíc elektroniku na mém vozidle. Doufám, že mě to tatínek do dalšího závodu opraví :)

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o