Nepříhlášený uživatel

7. INdoor rally 2023 report

ilustrativní fotografie
14.března 2023

7. INdoor rally 2023 report

Své komentáře můžete posílat na email rcrallyintercup@gmail.com

Video od Houbary production






Rozhovory s jezdci po skončení závodu

2. Martin Čejchan - Ahoj, na prvním závodě sezóny se nasadilo vysoké tempo hned v 1. RZ a postupně se zvyšovalo. Po dlouhé době jsem stačil Šimonovi v hale a dokonce se mi povedlo vyhrát 5 z 9 RZ. Byly to krásné souboje, jak se Šimonem tak s Tomem, ale bohužel z důvodu několika chyb, jsem v cíli zaostal o 1,2s. V týmech nám to nevyšlo ani na stupně vítězů, ale o to větší je motivace do příštích závodů. Celkově jsem ale s výsledkem spokojený a moc jsem si závod v hale po dlouhé době užil. Auto fungovalo perfektně a to i přes absenci nových pneumatik. Trať byla namotaná krásně rytmicky a nebyla nějak složitá na zapamatování. Děkuju všem pořadatelům za skvěle připravený závod a těším se na další.

7. Jakub Mudřík - V první řadě bych chtěl pochválit super tratě. Celý den mně vše fungovalo a proto jsem s umístěním spokojený. Díky novým gumám jsem si mohl dovolit méně riskovat oproti minulým ročníkům. Děkuji za krásné medaile.

11. David Šintál - Byl to můj první závod cca po 1,5 roce. Postupně v průběhu závodu jsem si zvykal na auto a zase se to učil řídit. I přes hodně staré pneumatiky, od sedmé RZ jsem už cítil velký pokrok v jízdě, i pár relativně dobrých časů v RZ se povedlo. Ve výsledku 11.místo velká spokojenost. Závod byl parádně nachystaný, tratě pěkně natáhnuté s různým charakterem. Super závod.

13. Martin Mudřík - Lehká komplikace s přístupem do haly se podařila celkem dobře vyřešit.A nic nám nebránilo se po osmé hodině pustit do stavby tratí.Pod taktovkou dvou zkušených matadorů Vest RC Rally teamu a za notné pomoci všech zúčastněných závodníků,se podařilo postavit hezké plynulé úseky.Od startu se jelo hodně rychle a vyrovnaně.Krásný souboj prvních třech byl ozdobou závodu.

Nám se v týmu konečně snad povedlo pochopit naladění podvozku na parkety.Ztráty oproti loňsku jsme srazili na polovinu.Výsledkově to bylo stejné,ale pocitově jsem spokojený.

V sedmé Rz jsem si vybral slabší chvilku.A nabral značnou ztrátu.V posledních dvou vložkách ještě hezký souboj s Pepou Pekařem.Kdy poslední, jsme jeli jako zamlada.

Závěrečné vyhlášení,krásné a cenné originální medaile budou hezkou připomínkou prvního letošního závodu.

17. Tomáš Mikl - Výsledek podobný tomu loňskému, ale ztráta na první je menší než loni. Věděl jsem, že stíhat nebudu, tak jsem si to chtěl užít. Parkety mi prostě nejdou, je to vyrovanné a já nestíhám, už teď se těším do lesa, kde to bude doufám lepší.

19. David Březík - Ahoj kamarádi závodníci :-)

Sobotní INdoor rally 2023 jsem si náramně užil. Jel jsem v tomto prostředí poprvé, takže jsem se velmi obával jak se mě bude dařit a to, že se dostanu na stupně vítězů jsem teda vůbec nepředpokládal.

Po zajetí prvních dvou RZ, jsem si udělal představu o tom jak to se mnou vypadá a s porovnáním časů ostatních jsem byl velmi překvapený, že jezdím ve své skupině Junior v první trojce.

Ke druhému místu mě napomohlo, že je Matymu Morbicerovi se něco ve čtvrté RZ pokazilo a tím hodně ztratil, jinak bych určitě na druhé místo nedosáhl, protože ještě nemám tolik závodních zkušeností jak má Maty.

Závody INdoor rally 2023 se mě moc líbily a již se těším na další závody.

23. Roman Kalík - Ahoj , po zimní pauze opět na závodech . Do nové sezony jsme pořídili novou techniku a jsem sní velmi spokojený . Závody jsem si užíval a bojoval o bednu , nakonec jsem skončil 3 místě a jsem stým velmi spokojený .Tomášovi gratuluji k výhře v kategorii historik . Další závod bude u nás v Malenovicích a tam už se moc těším jak zužitkujeme nový podvozek . A tímto vás všechny zvu na do Malenovic na 24.TOTAL rally 29.4.2023

29. Robert Fryš - závod byl super, ráno jsme nachystali tratě a mohlo se závodit, byl to těžký boj ale vybojoval jsem aspoň 4. místo v hitorikách se škocnou.

Marholtovi - Ahoj, byl to náš první závod s RC auty a odnesli jsme si z něj krásné zážitky. Na výbornou hodnotím zázemí, kde se závod uskutečnil. Krásné tratě, bylo teplo, možnost posedět a dát si kafíčko. Těšíme se na další závody a na setkání se závodníky.

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o