Nepříhlášený uživatel

Boj o tituly 2018

ilustrativní fotografie
10.října 2018

Boj o tituly 2018

 



Před posledním závodem si probereme šance na letošní titul v absolutním pořadí.

V boji o titul jsou tři jezdci Victor Trnka, Martin Čejchan a Vít Kutal.

Nejlépe je na tom dvojice Victor a Martin, kteří mají shodně 72b a  pět bodů na ně ztrácí třetí Vítek.

Šance na titul:

Victor Trnka
- musí bodovat a o bod porazit Martina, pokud nebude bodovat ani jeden má titul. Při výhře Vítka musí skončit nejhůř druhý nebo nesmí prohrát o víc jak pět bodů, protože při rovnosti bodů vyhrává Vítek.

Martin Čejchan – musí bodovat a o bod porazit Victora, při výhře Vítka musí skončit nejhůř druhý nebo nesmí prohrát o víc jak pět bodů, protože při rovnosti bodů vyhrává Vítek.

Vít Kutal – musí vyhrát a doufat, že ani jeden z dvojice Trnka – Čejchan neskončí na druhém místě. Pokud skončí na druhém místě, tak dvojice soupěřů musí skončit nejlépe o pět bodů za ním tj na pátém místě.

Junior

Titul si s předstihem zajistil Martin Čejchan, druhé místo má jisté i Tomáš Mudřík, takže v této kategorii bude boj o celkové třetí místo mezi Tomášem Bílkem a Šimonem Večerkou, kdy Tomášovi stačí být před Šimonem a Šimon musí Tomáše porazit o více jak pět bodů, protože při rovnosti bodů vyhrává Tomáš Bílek.

SuperJunior

Titul si s předstihem zajistil Jakub Mudřík, o druhé místo svedou přímý souboj mezi sebou Matyáš Morbicer a Eliška Šchwábová. Matyášovi stačí jakkoliv porazit Elišku, při rovnosti bodů vyhrává Matyáš, takže pokud chce Eliška na druhé místo musí Matyáše porazit o čtyři body.

2WD

Titul si s předstihem zajistil Patrik Šimeček, druhé místo Josef Jandouš a třetí místo Bronislav Kořínek, takže všichni tři si poslední závod užijí bez nervů, zde už je rozhodnuto.

Historic

Titul si s předstihem zajistil Michal Holínek, druhé místo má jisté i Tomáš Pikner. Bude se bojovat tedy o třetí místo, kdy Radkovi Vymětalíkovi v souboji s Romanem Kalíkem stačí být před ním a nebo prohrám max o dva body. Romanovi stačí rovnost bodů, aby skončil před Radkem.

Dámy

Boj o titul svedou mezi sebou Martina Pekařová a Marie Jandoušová, Marii stačí jakkoliv porazit Martinu. Martina musí poslední závod vyhrát a při rovnosti bodů porazí Marii, nebo jí stačí pokud Marii porazí o více jak čtyři body. O třetí místo svedou souboj Kristýna Zítová, která má lepší výchozí pozici před Eliškou Schwábovou, Kristýně stačí Elišku porazit, nebo prohrát maximálně o 8 bodů. Pokud chce eliška urvat bednu, musí Kristýnu porazit o 9 bodů.

Týmy

Titul si s předstihem zajistil Trivox rc rally racing team, o druhé místo svedou souboj Vest Monster Team s GRIFONE, kdy Vesťákům stačí když prohrají maximálně o 6 bodů a i při rovnosti bodů zůstanou před GRIFONE. GRIFONE musí porazit VEST o sedm bodů. Tým GRIFONE současně bojuje o třetí místo, kdy mu stačí jakkoliv porazit tým Red Bull a neprohrát o více jak jeden bod, protože při rovnosti bodů vyhrává Red Bull. Red Bullu stačí porazit GRIFONE o dva body a bere celkově třetí místo. Red Bull má šanci i na druhé místo celkově, ale to by musel tým Vest Monster porazit o osm bodů.



 



Tomáš Mikl

Úvod| Články| Kalendář| Výsledky| Klasifikace| Galerie| Jezdci| Teamy| Pravidla| Historie| Odkazy| Bazar| IZ, spolek.| Kontakt
Intercup logoAll Rights reserved. Unauthorized use of content without written permission is strictly prohibited. Designed by INUA © 2010 INUA s.r.o