Fórum Intercup - radio controlled rally

Právě je čtv 15. srp 2024 16:16:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 01-02.06.2012 - 8. Michelin rally
PříspěvekNapsal: stř 06. čer 2012 22:46:55 
Offline

Registrován: pát 27. led 2012 21:13:06
Příspěvky: 14
Duval píše:
Tak aby bylo všem jasné, kdo se ukrývá pod pseudonymem DUVAL, tak jsem to já Tomáš Pikner, a kdyby jste ani nyní někdo nevěděl, tak jsem to já na závodech ten nejudýchanější. :o
Ani nevým jestli mám Luboši na ten tvůj příspěvek znovu reagovat.
Tak jen v kostce.
Mám pocit, že to je jako házení hrachu o zeď. Ještě mně napadl jeden příměr, ale slíbil jsem při registraci na fóru, že budu slušný (registroval jsem se dnes a jen kvůli tobě). Na tvůj příspěvek jsem reagoval proto, že v něm nebylo nic víc než negace. A on ten závod zase tak špatný nebyl.
Cituji tě "Pořadatel nepřekročil svůj stín". Ptám se čím ty jsi překročil něčí stín při pořádání The Great Cross, že tak hodnotíš. (Ve skratce)"SS na stopky, živelná" Michelin není jedinou soutěží, kde se jezdí SS na stopky a živelně, tam Ti to nevadí? Vždyť je to pro nás zábava a pro lidi, kteří se nato přijdou podívat taky, tak co řešíš.
Já si Vážím každého pořadatele včetně tebe, který je ochoten věnovat takové akci čas, elán a i finance, ale tvoje hodnocení by otrávilo i úpného flegmatika. Je spodivem, že většina z jezdců, kteří se zde vyjadřují se vyjadřují k závodu pochvalně, jen jeden nejezdec vyděl všude chyby.
Dám ti pouze jednu radu. Až budeš na dalších závodech, uvolni se.
Jinak si stebou rád o všem promluvím na schůzi, na kterou se pokusím dorazit.
PS: Dávej si na dalších závodech velký pozor na to, aby jsi se nepostavil někomu omylem do trati, ale vlastně tobě, jako nejezdci se to stát může!!


Právě poto, že jsem na závodech uvolněný (a to i přes excesy jiných nejezdců), tak jsem se pokusil vypíchnout nedostatky, o kterých jsem přesvědčen, že se dají řešit. Nikde jsem nenapsal, že Michelin rally byla totálně špatná. Ale měla maximálně stejnou úroveň jako loni. Na jiných závodech. kde se jezdí na stopky, jsem takové neodstatky zatím nezaznamenal. Nerozumím tomu, proč se nyní s odstupem několika týdnů snažíš znevěrohodnit úroveň The Great Cross Rally či popsat chyby a nedostaky, které byly? Proč jsi to neudělal hned? Byl bych rád, kdyby jsi to udělal hned, možná by dalšímu ročníku pomohlo, kdybys to udělal i nyní. Ale buď konkrétní. Pokud takové poznatky a zkušenosti nemáš, tak to není fér a použil jsi to jen tendenčně.
Závod odjelo 42 jezdců (snad se nemýlím) a kladné hodnocení zaznělo od 3 (slovy tří), což při vší velkoryosti není většina startovního pole, ale většina diskutujicích. A to je velký rozdíl!!
To co jsi napsal pod P.S. nezní jako podaná ruka pro diskuzi, ale jsem optimista, který se i přes takovou formulaci dokáže přenést. Nicméně se Tě pokusím dopředu ujistit, že jsem za poslední 4 roky na téměř 80 závodech, kde jsem byl přítomen a pořizoval fotografie, dbal na to, abych nestál v trati (snad se mně to vždy podařilo, protože jsem neslyšel okřikování). A to jsem, jak všichni zdůrazňujete, obyčejný a přehlédnutelný, a pro diskuzi nezajímavý, nejezdec (na rozdíl od inkriminované a diskutované osoby).
Ještě k tomu co řeším (a pokusím se to zvýraznit, aby to bylo pochopeno všemi):dbejme na přesném výkladu a apliakci pravidel. Bohužel, byť je to jednoduché a primitivní přání, tak se to může někomu zdát složítým či komplikovaným procesem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 01-02.06.2012 - 8. Michelin rally
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 8:44:15 
Offline

Registrován: stř 06. čer 2012 11:40:57
Příspěvky: 6
Tak ještě jednou a naposled budu Luboši reagovat na tvůj příspěvek „já Tomáš Pikner pod pseudonymem Duval“
1. Stání v trati: pokud se Ti to ještě nestalo tak jsi BOREC!! Já osobně jsem za deset let co Intercup jezdím zavazel nebo na poslední chvíli uskakoval z trati někomu hned několikrát. Vždycky jsem se omluvil stejně, jako dotyčný fotograf mně a nikdy jsem si nikde na fóru o sobě nepřečetl, že bych neměl řídit ani letadlo, vzducholoď nebo ponorku. Tvoje reakce je zbytečná a zaujatá. Mysli si co chceš.
2. Hodnocení The Great Cross: přečti si můj příspěvek ještě jednou a pomalu. Ani půl slovem jsem nekritizoval tento závod a ani to nehodlám dělat. Jen jsem položil řečnickou otázku na tvůj názor, že pořadatelé nepřekročili svůj stín.
Jo pokud jsi to myslel, jako pochvalu, že kluci, kteří pořádali Hvozdnou nepřekročili svůj stín a vlastně uspořádali stejně kvalitní závod, jako loni, pak jsem tě nepochopil a omlouvám se ti. V tom případě si myslím, že při tvých slohových obratech a dovednostech, které zde používáš se dá pochvala napsat lépe.
3. Hodnocení SS: Já jako jezdec jsem přesvědčen, že SS na Hvozdné byla připravena stejně kvalitně a průběh byl bezproblémový, jako jiné SS na jiných závodech. To, že se na někoho počká je myslím právě ten kamarádský přístup, který momentálně v Intercupu nějak postrádám.
To jestli jezdci byli nebo nebyli ve většině spokojeni se závodem určitě zjistíme z komentářů k závodu. Pak ať si udělá každý obrázek sám.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 01-02.06.2012 - 8. Michelin rally
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 12:16:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 19. led 2012 23:16:33
Příspěvky: 147
Bydliště: Malenovice
Video od Romana Seiferta v videogalerii

_________________
Citroën DS3 WRC, Citroën Xsara WRC, Subaru Impreza WRC 2006, Škoda Fabia WRC, Mitsubishi Lancer WRC 05
Xray T3R, LRP Sphere, X12 17,5, DX3R, LiPo, Savox SC- 1257
Intercup - radio controlled rally web


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 01-02.06.2012 - 8. Michelin rally
PříspěvekNapsal: ned 17. čer 2012 13:10:02 
Offline

Registrován: pát 27. led 2012 21:13:06
Příspěvky: 14
Včera jsme se účastnili na takřka identické trati dalšího závodu MČR RC Rally. Proč takřka? Protože se potvrdil můj předchozí názor: bylo potřeba na trati ještě nějakou dobu popracovat, aby obnažené kořeny či kameny byly odstraněny. Před včerejším závodem byla tato činnost provedena a na kvalitě trati to bylo vidět. A to i přes fakt, že práce organizačního týmu lidí málem, díky dlouhotrvajícím dešťům, mohla přijít nazmar. Pro informaci nepřítomných či těch, kteří byť byli přítomni, ale na trať se podívat nešli: kořeny (vodorovné nebo svislé) byly odsekány, i kamenité části tratě byly přeznačeny, bylo odstraněno mokré jemné blátíčko, úvozy, kterými tekla vody byly průběžně ošetřovány pilinami. Jedním slovem: děkuji Lukášovi a jeho pomocníkům za práci, kterou odvedli, čímž se podařilo zorganizovat, a to nejen podle mého názoru, zatím nejlepší závod MČR RC Rally v letošním roce.
P.S. pro ostatní diskutující: s pořadatelem obou závodů (Intercupu i MČR) jsme si popovídali a shodli se na příčinách pořadatelských nedostatků na závodě Intercupu. A věřte, nebyl to rozhovor nijak emotivní na rozdíl od reakcí na fóru, naopak velmi velmi kamarádský.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz