Duval píše:
Tak aby bylo všem jasné, kdo se ukrývá pod pseudonymem DUVAL, tak jsem to já Tomáš Pikner, a kdyby jste ani nyní někdo nevěděl, tak jsem to já na závodech ten nejudýchanější.
Ani nevým jestli mám Luboši na ten tvůj příspěvek znovu reagovat.
Tak jen v kostce.
Mám pocit, že to je jako házení hrachu o zeď. Ještě mně napadl jeden příměr, ale slíbil jsem při registraci na fóru, že budu slušný (registroval jsem se dnes a jen kvůli tobě). Na tvůj příspěvek jsem reagoval proto, že v něm nebylo nic víc než negace. A on ten závod zase tak špatný nebyl.
Cituji tě "Pořadatel nepřekročil svůj stín". Ptám se čím ty jsi překročil něčí stín při pořádání The Great Cross, že tak hodnotíš. (Ve skratce)"SS na stopky, živelná" Michelin není jedinou soutěží, kde se jezdí SS na stopky a živelně, tam Ti to nevadí? Vždyť je to pro nás zábava a pro lidi, kteří se nato přijdou podívat taky, tak co řešíš.
Já si Vážím každého pořadatele včetně tebe, který je ochoten věnovat takové akci čas, elán a i finance, ale tvoje hodnocení by otrávilo i úpného flegmatika. Je spodivem, že většina z jezdců, kteří se zde vyjadřují se vyjadřují k závodu pochvalně, jen jeden nejezdec vyděl všude chyby.
Dám ti pouze jednu radu. Až budeš na dalších závodech, uvolni se.
Jinak si stebou rád o všem promluvím na schůzi, na kterou se pokusím dorazit.
PS: Dávej si na dalších závodech velký pozor na to, aby jsi se nepostavil někomu omylem do trati, ale vlastně tobě, jako nejezdci se to stát může!!
Právě poto, že jsem na závodech uvolněný (a to i přes excesy jiných nejezdců), tak jsem se pokusil vypíchnout nedostatky, o kterých jsem přesvědčen, že se dají řešit. Nikde jsem nenapsal, že Michelin rally byla totálně špatná. Ale měla maximálně stejnou úroveň jako loni. Na jiných závodech. kde se jezdí na stopky, jsem takové neodstatky zatím nezaznamenal. Nerozumím tomu, proč se nyní s odstupem několika týdnů snažíš znevěrohodnit úroveň The Great Cross Rally či popsat chyby a nedostaky, které byly? Proč jsi to neudělal hned? Byl bych rád, kdyby jsi to udělal hned, možná by dalšímu ročníku pomohlo, kdybys to udělal i nyní. Ale buď konkrétní. Pokud takové poznatky a zkušenosti nemáš, tak to není fér a použil jsi to jen tendenčně.
Závod odjelo 42 jezdců (snad se nemýlím) a kladné hodnocení zaznělo od 3 (slovy tří), což při vší velkoryosti není většina startovního pole, ale většina diskutujicích. A to je velký rozdíl!!
To co jsi napsal pod P.S. nezní jako podaná ruka pro diskuzi, ale jsem optimista, který se i přes takovou formulaci dokáže přenést. Nicméně se Tě pokusím dopředu ujistit, že jsem za poslední 4 roky na téměř 80 závodech, kde jsem byl přítomen a pořizoval fotografie, dbal na to, abych nestál v trati (snad se mně to vždy podařilo, protože jsem neslyšel okřikování). A to jsem, jak všichni zdůrazňujete, obyčejný a přehlédnutelný, a pro diskuzi nezajímavý,
nejezdec (na rozdíl od inkriminované a diskutované osoby).
Ještě k tomu co řeším (a pokusím se to zvýraznit, aby to bylo pochopeno všemi):
dbejme na přesném výkladu a apliakci pravidel. Bohužel, byť je to jednoduché a primitivní přání, tak se to může někomu zdát složítým či komplikovaným procesem.